Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Circl

    Gustav Mahlerlaan 1B, Amsterdam
    Opslaan
    150 personen

    Tussen de hoge torens van de Zuidas in Amsterdam vind je een groene oase waar circulariteit centraal staat: Circl. Een unieke locatie waar twee werelden samenkomen: bedrijfsleven en maatschappij. Circl is volledig gebouwd volgens circulaire principes, met hergebruikte én herbruikbare materialen. Een living lab waar we experimenteren met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Iedereen is van harte welkom om in Circl te werken, te eten en je te laten inspireren.  

    Ruimtes die prikkelen

    Circl is de perfecte plek voor al je creatieve brainstorms, teamsessies en offsites. Voor elk evenement hebben we passende ruimtes. De vergaderruimtes in de basement zijn allemaal verschillend ingericht, sommige met historische meubels en altijd met items uit de bijzondere kunstcollectie.

    Circulaire beleving

    Als je bij ons binnenkomt zie je veel hout, lichte ruimtes, duurzaam design en kunst. Circl is een niet alledaagse eventlocatie gebouwd volgens circulaire principes. In het gebouw zie je veel hergebruikte materialen, duurzame innovaties én alles is demonteerbaar.  

    Culinair genieten

    In Circl gaan we voedselverspilling tegen, groenten en lokale producten staan in de hoofdrol en het aanbod is seizoensgebonden. Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijke shared buffet met  schalen vol salades , groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen.

    Waarom kies je voor Circl?

    UNIEKE LOCATIE EN BELEVING

    Een circulair paviljoen vol met verhalen, midden op de Zuidas, waar je je netwerk verbreedt en alles te weten komt over de circulaire economie.  De 10 zalen in de basement zijn uitermate geschikt voor workshops met break-out sessies

    KUNSTCOLLECTIE

    Kunst speelt in Circl een verbindende rol. In Circl zijn wisselende exposities te bewonderen en in de eventruimtes hangen bijzondere kunstwerken van o.a., Constant Dullaart, Ed van der Elsken, Ryan Gander, Saskia Noor van Imhoff, Remy Jungerman, Alon Levin, Marijn van Kreij, Carel Lanters, Jonathan Monk, Navid Nuur en Thomas Schütte.

    RONDLEIDING

    Het is mogelijk om je event te combineren met een rondleiding om je gasten te inspireren. In de rondleiding kom je alles te weten komt over Circl, de ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant.

    CULINAIRE TOTAALBELEVING

    Maak van je event een totaalbeleving door het te combineren met een lunch, borrel of diner in Circl restaurant of rooftopbar. Ga op culinaire ontdekkingsreis in de wereld van circulair eten en drinken!

    PERSOONLIJKE ONTVANGST EN ONDERSTEUNING

    Onze hosts staan altijd voor je klaar, om je te verwijzen naar de juiste ruimte of om bijvoorbeeld jouw gasten te ontvangen.

    SHARED LUNCH BUFFET

    Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijk shared lunchbuffet met schalen vol salades, groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen.

    PLUG & PLAY

    In de eventruimtes is standaard WiFi, een beamer, scherm en flipover aanwezig, extra audivisuele middelen zijn beschikbaar en overleg.

    Interesse in Circl? Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijk shared lunchbuffet met schalen vol salades, groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen. Wij denken graag met je mee over een duurzame invulling van je evenement en de mogelijkheden in Circl. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!

    Kenmerken

    Tuin
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Gustav Mahlerlaan 1B
    1082 MS Amsterdam
    Google Maps