Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Circl

  Gustav Mahlerlaan 1B, Amsterdam
  Opslaan
  150 personen

  Tussen de hoge torens van de Zuidas in Amsterdam vind je een groene oase waar circulariteit centraal staat: Circl. Een unieke locatie waar twee werelden samenkomen: bedrijfsleven en maatschappij. Circl is volledig gebouwd volgens circulaire principes, met hergebruikte én herbruikbare materialen. Een living lab waar we experimenteren met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Iedereen is van harte welkom om in Circl te werken, te eten en je te laten inspireren.  

  Ruimtes die prikkelen

  Circl is de perfecte plek voor al je creatieve brainstorms, teamsessies en offsites. Voor elk evenement hebben we passende ruimtes. De vergaderruimtes in de basement zijn allemaal verschillend ingericht, sommige met historische meubels en altijd met items uit de bijzondere kunstcollectie.

  Circulaire beleving

  Als je bij ons binnenkomt zie je veel hout, lichte ruimtes, duurzaam design en kunst. Circl is een niet alledaagse eventlocatie gebouwd volgens circulaire principes. In het gebouw zie je veel hergebruikte materialen, duurzame innovaties én alles is demonteerbaar.  

  Culinair genieten

  In Circl gaan we voedselverspilling tegen, groenten en lokale producten staan in de hoofdrol en het aanbod is seizoensgebonden. Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijke shared buffet met  schalen vol salades , groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen.

  Waarom kies je voor Circl?

  UNIEKE LOCATIE EN BELEVING

  Een circulair paviljoen vol met verhalen, midden op de Zuidas, waar je je netwerk verbreedt en alles te weten komt over de circulaire economie.  De 10 zalen in de basement zijn uitermate geschikt voor workshops met break-out sessies

  KUNSTCOLLECTIE

  Kunst speelt in Circl een verbindende rol. In Circl zijn wisselende exposities te bewonderen en in de eventruimtes hangen bijzondere kunstwerken van o.a., Constant Dullaart, Ed van der Elsken, Ryan Gander, Saskia Noor van Imhoff, Remy Jungerman, Alon Levin, Marijn van Kreij, Carel Lanters, Jonathan Monk, Navid Nuur en Thomas Schütte.

  RONDLEIDING

  Het is mogelijk om je event te combineren met een rondleiding om je gasten te inspireren. In de rondleiding kom je alles te weten komt over Circl, de ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant.

  CULINAIRE TOTAALBELEVING

  Maak van je event een totaalbeleving door het te combineren met een lunch, borrel of diner in Circl restaurant of rooftopbar. Ga op culinaire ontdekkingsreis in de wereld van circulair eten en drinken!

  PERSOONLIJKE ONTVANGST EN ONDERSTEUNING

  Onze hosts staan altijd voor je klaar, om je te verwijzen naar de juiste ruimte of om bijvoorbeeld jouw gasten te ontvangen.

  SHARED LUNCH BUFFET

  Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijk shared lunchbuffet met schalen vol salades, groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen.

  PLUG & PLAY

  In de eventruimtes is standaard WiFi, een beamer, scherm en flipover aanwezig, extra audivisuele middelen zijn beschikbaar en overleg.

  Interesse in Circl? Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijk shared lunchbuffet met schalen vol salades, groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen. Wij denken graag met je mee over een duurzame invulling van je evenement en de mogelijkheden in Circl. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Gustav Mahlerlaan 1B
  1082 MS Amsterdam
  Google Maps