Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Rosarium

  Amstelpark 1, Amsterdam
  Opslaan
  500 personen

  Rosarium Amsterdam, stijl, persoonlijke service en kwaliteit op een unieke locatie midden in het prachtige Amstelpark.

  In de rust van het prachtige Amstelpark, gelegen aan de rand van Amsterdam, vind u Rosarium. Van een klein teamoverleg tot grote bijeenkomsten met 500 gasten; Rosarium is geschikt voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, lunches, private diners en recepties. Bij Rosarium is geen enkel evenement -zakelijk of particulier- hetzelfde. Maak kennis met het professionele en creatieve team en u zult zien dat zij elk event een eigen verhaal laten vertellen.

  Groene omgeving

  In de zalen is er dankzij de glazen buitenwanden altijd natuurlijk daglicht en een vrij uitzicht op het Amstelpark. Elke zaal heeft openslaande deuren met een privé terras. Een groene haag vormt een natuurlijke omheining voor wandelaars in het park en hierdoor is er ook buiten op het terras voldoende privacy.

  Mogelijkheden: 2-500 personen

  Bij Rosarium zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een klein teamoverleg tot grote bijeenkomsten van 500 gasten, door de schuifwanden zijn de ruimtes flexibel in te delen. Twee vergaderruimtes worden moeiteloos één grote conferentiezaal, maar zijn ook snel weer te scheiden in afzonderlijke ruimtes. Het is zelfs mogelijk om alle acht de Parkzalen aaneen te schakelen tot één grote U-vormige ruimte. Gasten hoeven zich zo nooit meer verloren te voelen in grote open zalen, of benauwd in een krappe ruimte. De architectuur van Rosarium schikt zich snel naar een voor u ideale situatie.

  Persoonlijke aandacht

  Rosarium hanteert de etiquette en stijl die past bij de (in)formele sfeer van elk evenement. Door de jarenlange ervaring in evenementen bent u bij Rosarium verzekerd van gastvrije en professionele begeleiding. Uw evenement wordt op basis van uw wensen op maat samengesteld. Voor vele terugkerende gasten is Rosarium daarom vertrouwd, en is één woord genoeg om de wensen te kennen.

  Culinair

  Het hart van Rosarium wordt gevormd door Parkers Winebar & Restaurant. Dit toprestaurant vormt de ideale plek om een evenement te combineren met een uitgebreid diner of aperitief. De chefs uiten hun liefde voor koken in onze heerlijke gerechten en werken met verse seizoens- en streekproducten. Of u nu aanschuift voor een snelle bite of een uitgebreid menu, het keukenteam van Rosarium zal u verrassen met hoogstaande gerechten.

  Uitstekende bereikbaarheid en 500 parkeerplaatsen

  Rosarium is uitstekend bereikbaar: gelegen langs de ringweg van Amsterdam, nabij de Zuidas en op 6 minuten loopafstand van de Amsterdam RAI. Er zijn meer dan 500 (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur en in de avond en in het weekend is parkeren gratis.

  De voordelen op een rijtje

  • Goed bereikbaar, nabij Ringweg A10 en openbaar vervoer
  • Uitzicht op de rozentuin, openslaande deuren & privéterras bij elke ruimte
  • Ruime parkeerfaciliteiten tegen een zeer laag tarief
  • Geschikte ruimte van 2 tot 500 personen
  • Flexibele ruimtes dankzij schakelbare zalen
  • Voorzien van alle moderne faciliteiten
  • Persoonlijke & professionele benadering
  • Culinair genieten bij Parker's restaurant & Winebar

  Contact

  Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van het Rosarium? Neem telefonisch of via de mail contact op. Het informatieformulier invullen kan ook, dan neemt Rosarium contact met u op.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amstelpark 1
  1083 HZ Amsterdam
  Google Maps