Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Cobra Museum voor Moderne Kunst

  Sandbergplein 1-3, Amstelveen
  Opslaan
  750 personen

  Het Cobra Museum, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z’n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer. Uw evenement vindt plaats op zaal, tussen de kunst en niet in een geblindeerd zijkamertje. U kunt uw wensen heel eenvoudig houden (enkel de zaalhuur) of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En u bent welkom voor een diner of vergadering voor tien personen, een congres voor zevenhonderd klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie. Wij hebben geprobeerd aan alles te denken. Dat is vast niet gelukt, maar geeft u ons gerust een uitdaging!

  U kunt bij ons de Waterzaal huren, de gehele Museumzaal op de eerste verdieping (een van de grootste in Nederland), de Boardroom, de Voordrachtzaal, het Museumcafé, of alles bij elkaar. Het museum is bijzonder goed bereikbaar aan de A9 vlakbij de Amsterdam Zuidas en Schiphol. Een parkeergarage en een regionaal busstation vindt u naast de deur.

  Uw programma kunt u uitbreiden met een rondleiding door de tentoonstellingen, een workshop of een lezing. Op verzoek kan een kunsthistoricus een lezing of korte introductie geven. Dat maakt het voor u en uw relaties een onvergetelijk evenement. De Museumwinkel – met onderscheidend design, prachtige kunstboeken en bijzonder gelabelde wijnen – voorkomt dat u en uw gasten met lege handen naar huis moeten. De winkel houden we daarom ook in de avond open. Overigens, als gastheer of gastvrouw kunt u samen met onze winkel een goodiebag samenstellen.

  Kenmerken

  Restaurant
  Vaste Catering
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Sandbergplein 1-3
  1181 ZX Amstelveen
  Google Maps