Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Sibiz / Amstelkerk

Kerkstraat 12, Ouderkerk aan de Amstel
250 personen

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw bijeenkomst? Een ruimte waar u persoonlijk wordt ontvangen, die u exclusief kunt huren en waar veel mogelijkheden zijn om uw wensen te realiseren? 

Sibiz biedt u diverse ruimtes aan in het pand 'Amstelstroom' en verhuurt ook de naastgelegen Amstelkerk voor uw vergaderingen en bijeenkomsten. Beide locaties liggen in het centrum van het mooie authentieke dorp Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam. De lichte ruimtes in 'Amstelstroom' zijn modern en comfortabel ingericht en in 2019 geheel gerenoveerd. Op de begane grond vindt u een grote zaal van 150 m² met een vaste bar, een beamer en groot scherm. Op de eerste etage zijn drie vergaderruimtes aanwezig met een sfeervolle algemene ruimte voor de ontvangst en/of lunch. Hier kunt u gebruik maken van een 65-inch digitaal scherm (touchscreen en digitaal whiteboard). De Amstelkerk is een prachtige kerk uit 1775 en zeer geschikt voor congressen en grote bijeenkomsten tot 250 gasten.

De kerk is vrij neutraal ingericht, zeer licht en sfeervol. De tuin van de kerk grenst aan de Amstel, hier kunt u met een prachtig uitzicht over het water genieten van de lunch, uw borrel of diner. Het is mogelijk om de locaties exclusief af te huren. 

Wilt u graag vergaderen, brainstormen of een andere bijeenkomst organiseren op een rustige locatie dichtbij Amsterdam? Stuur dan een e-mail en wij vertellen u er graag meer over. 

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 496 3529

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Kerkstraat 12
1191 JB Ouderkerk aan de Amstel
Google Maps