Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Conference Center High Tech Campus

  High Tech Campus 1b, Eindhoven
  Opslaan
  300 personen

  Organiseer uw bijeenkomst op High Tech Campus Eindhoven, ook wel bekend als ‘de slimste vierkante kilometer van Europa’.

  Hier werken meer dan 150 bedrijven en instituten aan toekomstige technologien en producten. Midden in het hart van High Tech Campus ligt het Conference Center, een prachtige locatie met hypermoderne vergaderruimten en binnen- en buitenfaciliteiten. Deze lokatie is vooraf interessant voor bedrijvend met interesses in Innovatie, High Tech en Start Ups.

  Het Conference Center beschikt over een ultramodern Auditorium Einstein (circa 300 personen) met een screen van 12 meter x 5,5 meter. Daarnaast zijn er 9 kleinere vergaderzalen van 10 tot 130 personen. De bij elkaar gelegen zalen met veel daglicht bieden een prachtig uitzicht over de Campus. Een congres of kleinere bijeenkomst kan uitgebreid worden met een rondleiding of een "experience" op the Strip.    

  Turning Events into Experiences with impact

  Maak van uw presentatie of seminar in Conference Center High Tech Campus Eindhoven een echte beleving met de nieuwe state-of-the-art multimedia installatie in auditorium Einstein. Uw creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Een aantrekkelijk podium met grootbeeld panoramaprojectie, LED verlichte wanden en een hoogwaardig geluidssysteem. Al deze elementen zorgen samen voor een optimale beleving van uw evenement.

  Catering

  Naast comfortabele zalen begrijpen wij dat goede catering een onmisbaar onderdeel is van een gastvrij event. Graag maakt onze huiscateraar Eurest u deelgenoot van hun kennis als wereldspeler op het gebied van food en beverage. Een groene smoothie of gezonde zero-waste muffin, van biologische broodjes kaas tot Indiase curry, Italiaanse desserts of Hollandse gerechten, alles is mogelijk. Wij maken uw evenement graag compleet door een ultieme food experience voor u te creëren. Dit doen we niet alleen door het eten op een unieke wijze te presenteren, maar ook door extra aandacht te besteden aan de aankleding van uw evenement.

  Bereikbaarheid

  Het Conference Center is via een eigen snelweg exit (32A) bereikbaar, vanaf de Randweg N2 (A2/A67). Parkeren is gratis op de Campus in de overdekte parkeergarages. Met openbaar vervoer bent u vanuit Eindhoven centrum binnen 20 minuten op de Campus. 

  Contact

  Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden van een op maat verzorgt evenement te bespreken.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  High Tech Campus 1b
  5656AE Eindhoven
  Google Maps