Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Philips Stadion

  Frederiklaan 10a, Eindhoven
  Opslaan
  4000 personen

  Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie. Een plek om te vergaderen, te feesten, te trouwen, te zingen, te luisteren, te eten en te drinken, een congres bij te wonen of een receptie te bezoeken. Het is kortom veel vaker geen stadion dan wel. Om de opdrachtgever beter te adviseren is Philips Stadion Events gestuwd op vier categorieën, te weten: Zakelijk, Smakelijk, Feestelijk en Avontuurlijk. Zakelijk Het vergadercentrum van het Philips Stadion is uniek in zijn soort. Je komt binnen in ons professionele vergadercentrum en kunt direct aan de slag. Wij bieden ruimtes die inspireren en prikkelen. Zo kom je tot zakelijke topprestaties. Van diplomering tot een kwartaalmeeting en van een roadshow tot een heisessie. Maak je hoofd na die belangrijke meeting leeg met een van onze avontuurlijke activiteiten, geniet van een borrel of vier een jubileumfeest.

  Smakelijk

  Genieten van exclusieve gerechten, eerlijke hapjes proeven of de lekkerste wijnen door je mond laten gaan. Wij weten als geen ander wat lekker eten met je kan doen. Een ontspannen avond met relaties, een heerlijk uitje met de familie of een geweldig cadeau voor een jubilerende collega. Wij gaan voor het beste van het beste: eerlijk voedsel, met liefde bereid, met smaken uit alle windstreken. En dat in een ambiance die tot de verbeelding spreekt. Van een verfrissend ontbijt, tot een heerlijke high tea of geweldig diner. Een culinaire beleving die je nog lang bij blijft.

  Feestelijk

  Wij denken in kansen, in mogelijkheden. Zie jij de ideale borrel, die geweldige bijeenkomst of dat uitmuntende feest helemaal voor je als je je ogen sluit? Wij zorgen ervoor dat dat plaatje werkelijkheid wordt. Sta één keer in het middelpunt, in deze bijzondere omgeving. Zie hoe je naam voorbij komt op de ledboarding langs het veld, je foto’s komen in beeld en je hebt een persoonlijke ontvangstbalie. Rokers kunnen terecht op het terras. Vanavond ben jij de ster. Claim de bestuursloge, voor een avond waarin jij kunt schitteren.

  Avontuurlijk

  Ben jij een avontuurlijk type? Of ga je liever voor een minder avontuurlijke activiteit. Wij bieden een breed pallet aan activiteiten, voor ieder wat wils. Een welkome aanvulling op een bijzondere businessdag of de perfecte invulling van een teamuitje, bijvoorbeeld afgesloten met een diner.

  Mogelijkheden? Die zijn er volop in het Philips Stadion. Heb je een specifieke wens? Wij laten ons graag uitdagen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en helemaal in lijn met je visie. Het Philips Stadion zorgt ervoor, dat je optimaal kunt presteren.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Frederiklaan 10a
  5600 AW Eindhoven
  Google Maps