Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Conferentiecentrum Kaap Doorn

Postweg 9, Doorn
175 personen

Conferentiecentrum Kaap Doorn is uitermate geschikt voor grote en kleine groepen, het is de plek om met elkaar te vergaderen, trainen en heerlijk te eten. Bij Kaap Doorn kunt u terecht voor al uw business meetings. Of u nu een vergadering, training, cursus of congres in gedachten heeft, alles is bij ons mogelijk. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten heeft Kaap Doorn voldoende mogelijkheden. Met 70 hotelkamers zijn kleine en grote groepen bij ons op de juiste plek.

Kaap Doorn is een locatie met een sfeervolle maar toch zakelijke uitstraling. Voor al uw business meetings bent u bij ons aan het juiste adres. De prachtige bosrijke ligging draagt bij aan het slagen van uw bijeenkomst.

Onze locatie staat bekend om haar gastvrijheid. Niet voor niets zijn wij de laatste jaren steeds in de prijzen gevallen. Dat heeft alles te maken met ons personeel. Wij nodigen u uit om onze reviews eens te lezen. Kaap Doorn beschikt over 21 moderne en goed uitgeruste zalen. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 250 personen. Binnen Nederland zijn wij de enige trainingslocatie met hotelkamers die zich voor 100% richt op de zakelijke gast. Door deze specialisatie die wij al bijna 25 jaar hebben, weten wij precies wat u als zakelijke gast bezig houdt en wat u nodig heeft tijdens uw meeting. Wij houden van begin tot eind rekening met uw wensen en behoeften en doen dat op de achtergrond, zonder u te storen. 

Wilt u meer weten over Kaap Doorn? Vraag dan uw offerte aan. Wij sturen u snel een overzichtelijke offerte op maat. Heeft u gewoon een vraag? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag snel.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 343 414 241

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Postweg 9
3941 KA Doorn
Google Maps