Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Conferentiecentrum Kaap Doorn

  Postweg 9, Doorn
  Opslaan
  175 personen

  Conferentiecentrum Kaap Doorn is uitermate geschikt voor grote en kleine groepen, het is de plek om met elkaar te vergaderen, trainen en heerlijk te eten. Bij Kaap Doorn kunt u terecht voor al uw business meetings. Of u nu een vergadering, training, cursus of congres in gedachten heeft, alles is bij ons mogelijk. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten heeft Kaap Doorn voldoende mogelijkheden. Met 70 hotelkamers zijn kleine en grote groepen bij ons op de juiste plek.

  Kaap Doorn is een locatie met een sfeervolle maar toch zakelijke uitstraling. Voor al uw business meetings bent u bij ons aan het juiste adres. De prachtige bosrijke ligging draagt bij aan het slagen van uw bijeenkomst.

  Onze locatie staat bekend om haar gastvrijheid. Niet voor niets zijn wij de laatste jaren steeds in de prijzen gevallen. Dat heeft alles te maken met ons personeel. Wij nodigen u uit om onze reviews eens te lezen. Kaap Doorn beschikt over 21 moderne en goed uitgeruste zalen. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 250 personen. Binnen Nederland zijn wij de enige trainingslocatie met hotelkamers die zich voor 100% richt op de zakelijke gast. Door deze specialisatie die wij al bijna 25 jaar hebben, weten wij precies wat u als zakelijke gast bezig houdt en wat u nodig heeft tijdens uw meeting. Wij houden van begin tot eind rekening met uw wensen en behoeften en doen dat op de achtergrond, zonder u te storen. 

  Wilt u meer weten over Kaap Doorn? Vraag dan uw offerte aan. Wij sturen u snel een overzichtelijke offerte op maat. Heeft u gewoon een vraag? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag snel.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Postweg 9
  3941 KA Doorn
  Google Maps