Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Jachthuis Beukenrode

  Beukenrodelaan 2, Doorn
  Opslaan
  200 personen

  Evenementen en feesten Ook voor evenementen en diverse buitenactiviteiten kunt u bij Jachthuis Beukenrode terecht. De grote landschapstuin om het Jachthuis leent zich uitstekend voor de organisatie van congressen, beurzen en fairs. Door de centrale ligging en ruime parkeergelegenheid is het goed toegankelijk voor groter publiek.

  Trouwlocatie Jachthuis Landgoed Beukenrode is dé trouwlocatie om uw trouwdag te vieren. U kunt zowel binnen in het Jachthuis, als ook in de prachtige tuin van het landgoed trouwen, aansluitend een receptie geven, heerlijk dineren en uitbundig feestvieren. Jachthuis Beukenrode kan de dag van A tot Z voor u verzorgen en ontzorgen. Door de indeling van het Jachthuis is het mogelijk om tot 200 gasten te ontvangen.

  Vergaderingen Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode is een inspirerende, rustige en comfortabele locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Het biedt, naast de 6 verschillende vergader- en trainingszalen (voor 2 tot 80 personen) ook alle faciliteiten voor uw business meeting, netwerkborrel of bedrijfspresentatie.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Tuin
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Terras
  Vaste Catering
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Beukenrodelaan 2
  3941ZP Doorn
  Google Maps