Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Congrescentrum B&I

  Ceintuurbaan 2, Harderwijk
  Opslaan
  2000 personen

  Bouw & Infra Park is direct gelegen aan de A28 bij Harderwijk beschikt over twee volledig gerenoveerde monumentale panden waarin vergaderfaciliteiten gevestigd zijn.

  Congrescentrum Bouw & Infra Park beschikt over een gelijkvloerse evenementenhal van bijna 1000 m2, voor groepen v.a. 200 tot 750 in theateropsteling.

  Het Bouw & Infra Park is een unieke congres- en evenementenlocatie in Harderwijk, op korte afstand van de A28 en aan de rand van de Veluwse bossen. Verdeeld over twee monumentale gebouwen van een voormalige kazernecomplex vind je 16 moderne vergaderruimtes, 29 comfortabele hotelkamers, een grand café met terras, twee parkrestaurants en een evenementenhal. De locatie heeft alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst, training, congres of evenement tot 1000 personen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

  De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien: moderne presentatiemiddelen (draadloos presenteren), regelbare klimaatbeheersing, geluidsisolatie, een HD-beamer en razendsnelle WiFi. De ruimtes zijn licht en kunnen in iedere gewenste opstelling worden klaargezet.

  Catering

  Het gezellige Grand Café met terras en de sfeervolle foyer vormen een ontspannen omgeving voor een borrel, lunch of diner. Bouw & Infra Park verzorgt graag de culinaire invulling voor jullie. Een informele borrel, een heerlijke lunch, een uitgebreid buffet of een walking dinner? Alles is mogelijk. Uiteraard bestel je altijd een Bouwny bij de verse koffie. Ons eigen ‘iets lekkers’ gemaakt volgens geheim recept van de kok.

  Hotelkamers

  Ook voor een meerdaagse bijeenkomst ben je aan het juiste adres. Het sfeervol ingerichte hotel beschikt over 29 comfortabele hotelkamers, daarnaast kunnen extra kamers bijgehuurd worden in het naastgelegen hotel. De hotelkamers zijn voorzien van éénpersoons boxspringbedden, een eigen badkamer met sanitair, flatscreentelevisie (vernieuwd in 2018) en WiFi.

  Buitenruimte

  Naast bijzondere gebouwen beschikt de locatie ook over een uitgestrekt buitenterrein en twee evenementenpleinen. Er kunnen tenten en podia opgebouwd worden bij grotere evenementen. Ook voor een sportieve vergaderbreak of ontspannen teambuildingactiviteit is er volop buitenruimte aanwezig. Onze tip: boek een rondleiding over het terrein en leer alles over onze toekomstige kraanmachinisten, grond- weg- en waterbouwers en over de historische plek.

  Garanties

  Goed om te weten: deze locatie is zowel in 2016 en 2017 uitgeroepen tot publiekswinnaar op basis van afgegeven reviews op het onafhankelijke reviewplatform MeetingReview. Ook wonnen zij in 2016 brons en in 2017 zilver tijdens de verkiezing ‘Evenementenlocatie van het jaar’. Beide jaren werden zij regiowinnaar. In 2018 zijn we weer genomineerd. Met vier vergaderhamers weet u zeker dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan.

  Contact

  Voor meer informatie kunt u via de e-mail, telefonisch of via het informatieformulier contact met ons op nemen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ceintuurbaan 2
  3847 LG Harderwijk
  Google Maps