Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Café Restaurant Monopole

  Buiten de Bruggepoort 3, Harderwijk
  Opslaan
  150 personen

  Aan het eind van de boulevard, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk ligt vlak aan het water het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim dertig jaar in handen van de familie Posthumus en kent daardoor een zeer persoonlijke en warme benadering.

  Restaurant

  Restaurant Monopole biedt plaats aan zo'n honderd gasten die in een sfeervolle ambiance kunnen genieten van vele heerlijke gerechten. Vooral vis is goed vertegenwoordigd op de kaart, maar ook de vleesliefhebber kan er zijn of haar hart ophalen.

  Vrijwel alle zitplaatsen, zowel binnen als buiten, bieden een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Wolderwijd. Het sfeervolle restaurant is uitermate geschikt om in een ongedwongen, gezellige en intieme sfeer te genieten van de op de Franse keuken geïnspireerde vis- en vleesgerechten.

  Feest, partij of receptie

  Heeft u iets te vieren? Restaurant Monopole is een uitermate geschikte locatie om uw feest, partij of receptie te organiseren. Het restaurant biedt plaats aan groepen tot 150 personen. Het afhuren van het hele restaurant is alleen mogelijk in de maanden oktober tot en met maart. Neem contact met ons op zodat wij uw wensen en ideëen op elkaar kunnen afstemmen.

  Wilt u met een groep groter dan 15 personen bij ons komen dineren, dan werken wij uitsluitend met een vooraf samengesteld menu. U kunt het menu in overleg met ons zelf samenstellen, of een keuze maken uit de door ons samengestelde menu's. Bij groepen groter dan 20 personen kunt u ook kiezen voor een koud en/of warm buffet. Gaat uw voorkeur uit naar een lunch, dan hebben wij voor groepen groter dan 20 personen een koffietafel of een visproeverij.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Buiten de Bruggepoort 3
  3841 CT Harderwijk
  Google Maps