Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  CORPUS Congress Centre

  Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest
  Opslaan
  1000 personen

  Het CORPUS Congress Centre in Oegstgeest is een unieke en aansprekende locatie voor een groot- of kleinschalig evenement, conferentie, congres of symposium.

  CORPUS 'reis door de mens'

  Een spectaculaire plek waar u kunt reizen door het menselijk lichaam - herbergt een prachtig congrescentrum. Samen met het naastgelegen Hilton Garden Inn Leiden ****, vormt dit een groot congrescomplex, ideaal gelegen in het Bio Science Park van de historische universiteitsstad Leiden. Aan de A44, die Amsterdam Schiphol Airport verbindt met  het centrum van Den Haag, kent het complex een uitstekende bereikbaarheid. Beide bestemmingen, alsmede het kustgebied van Noordwijk, zijn te bereiken in minder dan 20 minuten rijden.

  CORPUS Congress Centre

  Het congrescentrum bestaat uit een grote conferentiezaal voor maximaal 540 deelnemers en een aangrenzende lounge voor de registratie en catering voor hetzelfde aantal personen. In combinatie met het CORPUS penthouse en - in het hotel - 5 vergaderzalen van verschillende capaciteiten en 173 kamers met state-of-the-art faciliteiten (fitnessruimte, restaurant, bar), is alles aanwezig voor het organiseren van een (meerdaags) congres of evenement.

  Door middel van schuifwanden kan de grote conferentiezaal verkleind worden tot een zaal voor 300 bezoekers, waardoor tevens 4 extra breakout-zalen worden gecreëerd. Hiermee komt de totale beschikbaarheid voor subsessies uit op tot 10 zalen! Beurzen en postersessies tijdens bijeenkomsten zijn mogelijk in de lounge. De lounge beschikt over een bar met een aangrenzend terras op het zuiden en heeft een totale oppervlakte van netto 525 M ². CORPUS 'reis door de mens'

  Bij het grote publiek is CORPUS bekend van de 'reis door de mens' - die bezoekers de unieke kans biedt om het lichaam van binnen te zien en die stimuleert om een gezonde levensstijl te omarmen. De 'reis door de mens' combineert educatie en entertainment en kan dienen als pauze of afsluiting van een congres of als partner programma.

  Hilton Garden Inn Leiden

  Hilton Garden Inn Leiden is de directe buurman van CORPUS en blinkt uit in het accommoderen van hotelgasten. De 173 kamers beschikken over het allernieuwste op het gebied van technologie en ergonomisch comfort. In het restaurant met 128 plaatsen kunt u genieten van een internationale keuken en uitstekende service.

  Contact

  Voor het bezichtigen van de locatie of het bespreken van de mogelijkheden. Kunt u het informatieformulier invullen ons bellen of mailen en maken wij graag een afspraak met u op onze locatie.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Willem Einthovenstraat 1
  2342 BH Oegstgeest
  Google Maps