Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Restaurant - Hotel De Beukenhof

  Terweeweg 2-4, Oegstgeest
  Opslaan
  200 personen

  TROUWEN U trouwt niet zomaar iemand, dus ook niet zomaar ergens. Villa Beukenhof is één van de schitterendste locaties in Nederland waar gastronomie en ambiance samengaan.

  Het authentieke pand wordt omgeven door een prachtige Engelse countrystijl tuin, vol rust en romantiek. Villa Beukenhof is een verrassende locatie en voor velen een ontdekking. Een plek waar bruiloften, recepties en feesten een onvergetelijk succes worden. Na afloop overnachten in een luxe bruidssuite met kingsize boudoirbed, bubbelbad en sauna, maakt uw trouwdag dé dag om nooit meer te vergeten!

  “Grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van uw huwelijksdag en officieel benoemd tot trouwlocatie.”

  TROUWLOCATIE

  De meest romantische huwelijken worden gesloten in Villa Beukenhof. Officieel benoemd tot trouwlocatie. Wij bieden grenzeloze mogelijkheden voor een onvergetelijke invulling van uw huwelijksdag en –feest. In de zomer trouwt u intiem buiten onder de driehonderd jaar oude feeërieke beuk. Hetgeen ook een absolute aanrader is voor winterbruidsparen!

  Onze ‘personal touch’ en aankleding geven u dat onvergetelijke gevoel. De huwelijksceremonie uitbreiden met een receptie, diner of feestavond? Het is allemaal mogelijk. De afdeling banqueting heeft volop ideeën en geeft u graag vrijblijvend advies; voor grote, maar ook intieme bruiloften.

  HUWELIJKSNACHT

  De huwelijksnacht is een bijzondere nacht na een bijzondere dag, die een bijzondere locatie verdient. Een nacht waarvan je moet genieten. Een goed idee om er een romantisch weekend van te maken, als de huwelijksreis niet direct volgt, om dat speciale gevoel nog lang te kunnen vasthouden. Villa Beukenhof is de ideale gelegenheid om even heerlijk tot rust te komen voor een romantische afsluiting van de trouwdag.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Terweeweg 2-4
  2341 CR Oegstgeest
  Google Maps