Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Cultuurkoepel Heiloo

  Kennemerstraatweg 464, Heiloo
  Opslaan
  400 personen

  De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater.

  Je bent even stil als je voor de eerste keer de Cultuurkoepel betreedt, onder de indruk van zijn ingetogen maar imposante schoonheid. De vele hoge glas-in-lood-ramen betoveren je door de schitterende lichtinval, de prachtig heldere kleuren en de verhalen die ze vertellen. De akoestische aankleding met bordeaux-rode en beige gordijnen is karaktervol en geheel in stijl. Het groene koper van het dak, voormalige kerkbanken en het smeedijzer van de communiebanken die in de bar zijn verwerkt, zijn een blijvende herinnering aan de historische functie van de koepel. Het in 1950 gebouwde orgel prijkt met 2200 pijpen boven de entree. Een enorme kroonluchter vormt een prachtig geheel met de hemeldoeken.

  Er is een nieuwe invulling gegeven aan dit schitterende rijksmonument. De Cultuurkoepel Heiloo is inmiddels de “place to be” als het gaat om muziek, theater, dans, literaire avonden, beeldende kunst, etc. Je geniet, luistert, ervaart, danst en, bij gelegenheid, met een heerlijk diner of lekkernij. Na afloop is er altijd de gelegenheid om de avond aan de bar af te sluiten.

  De Cultuurkoepel is ook een prachtige locatie voor congressen, seminars, presentaties, bedrijfsevenementen, tv- en filmopnames, exposities, bruiloften en afscheidsceremonies. Volledige catering kan worden verzorgd door de Keuken met Karakter. Deze onderscheidt zich door haar kwaliteit en doordat er gewerkt wordt met unieke mensen met mogelijkheden onder begeleiding van top koks.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kennemerstraatweg 464
  1581 NG Heiloo
  Google Maps