Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

    Koorstraat 2, Alkmaar
    Opslaan
    800 personen

    In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als multifunctioneel centrum.

    De middeleeuwse entourage gecombineerd met de toepassing van moderne materialen in de nieuwe voorzieningen maakt het gebouw bijzonder geschikt voor haar huidige bestemming. Als een van de grotere locaties boven het Noordzeekanaal is de Grote Sint Laurenskerk zeer geschikt voor evenementen. Het gebouw is goed geoutilleerd met onder andere 220 V en 380 V aansluitingen, verwarming, vrij indeelbare paneelwanden, gordijnafscheidingen, verplaatsbare podiumdelen en stoelopstellingen, licht- en geluidsinstallatie, voorzieningen voor TV-opnames en aansluitingen voor een mobiele keuken.

    De beschikbare 'vlakke vloer' van circa 2.500 m2 en uitstekende cateringvoorzieningen maken het gebouw onder andere geschikt voor tentoonstellingen, beurzen, congressen, symposia, (burgerlijke) huwelijken, recepties, diners, lezingen, manifestaties, concerten en examens.

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Koorstraat 2
    1811 GP Alkmaar
    Google Maps