Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Bazel Amsterdam - Conference Centre

  Vijzelstraat 32, Amsterdam
  Opslaan
  500 personen

  De Bazel Conferentiecentrum gelegen in hartje van Amsterdam heeft luxe banqueting faciliteiten en organiseren zakelijke evenementen op ieder gewenst niveau.

  De Bazel Conference Centre is een luxe conference centre, dat is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandsche Handel-Maatschappij. Het is in eigenzinnige art deco stijl gebouwd door de bekende architect Karel de Bazel en staat midden in het historische hart van Amsterdam. Het conferentiecentrum bestaat uit diverse monumentale ruimten met een chique klassieke uitstraling. De prachtige met hout ingelegde vloeren, de stucplafonds met kroonluchters, de fraaie schouwen, stijlvolle wandkleden en schilderijen en de unieke glas-in-lood ramen vormen een bijzondere ambiance voor uw vergadering, presentatie of receptie. Wij beschikken over uitstekende banqueting faciliteiten en cateren op ieder gewenst niveau. Vergaderingen, zakelijke evene­menten en bijeenkomsten kunnen plaatsvinden in de unieke, grote Koningszaal, waar vroeger de centrale raad van bestuur van de Handel-Maatschappij bijeen kwam, als ook in de zes overige zalen, de voormalige directiekamers. Alle zalen zijn in hun oude grandeur gerestaureerd en lenen zich uitstekend voor verschillende gelegenheden. Onze persoonlijke benadering en - aandacht voor uw gasten staan garant voor een in alle opzichten goed gestroomlijnde meeting. Wij combineren de rijke historie en de sfeervolle omgeving met hedendaags gastheerschap en staan voor een geslaagd evenement, of het nu een zakelijke vergadering, seminar, staatsbezoek of informele receptie betreft.

  Arrangementen

  Gezien onze ligging in het centrum van Amsterdam tussen de Keizers- en Herengracht kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten, die in de directe omgeving zijn te vinden. Zo is er ons ‘Meet & Sleep’ arrangement met tophotel Banks Mansion, dat zich letterlijk op 50 meter van De Bazel bevindt. Ook verzorgen wij graag een kwalitatief hoogstaand diner op één van de mooiste salonboten van Amsterdam, waarbij één van de fraaiste decors in Nederland aan u voorbij trekt: de Amsterdamse grachten. Om uw bijeenkomst in De Bazel extra speciaal te maken verzorgen wij ook graag een (korte of langere) rondleiding door het unieke pand, die u en uw gasten onder andere langs het immense art deco bankkluizencomplex, de in het pand aanwezige prestigieuze 18e eeuwse Italiaanse zaal en de voormalige bankpresidentkamer voert.

  Bereikbaarheid

  De Bazel is gelegen op loopafstand van het Centraal Station en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, dat letterlijk voor de hoofdingang stopt. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarages. Uiteraard is het ook mogelijk om een valet parking service voor u te verzorgen.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Vijzelstraat 32
  1017 HL Amsterdam
  Google Maps