Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Pathé Tuschinski

Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam
736 personen

Pathé Tuschinski Theater in Amsterdam is bedreven in het organiseren van bijzondere evenementen zoals concerten, productpresentaties, seminars en modeshows.

What a difference a location makes…Tuschinski is een imposant en karakteristiek gebouw in het hart van Amsterdam. Het fameuze theater is al ruim 90 jaar een begrip in de filmwereld en bedreven in het organiseren van grote evenementen – zo is Tuschinski de vaste locatie voor de Europese galapremières van James Bond films. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de locatie steeds vaker wordt gebruikt voor meer dan alleen filmevenementen tegenwoordig worden er regelmatig congressen, feesten, modeshows en concerten gehouden. Het prachtige Art Deco in- en exterieur ademt luxe en sfeer en is de perfecte achtergrond voor elk evenement.

Tuschinski beschikt over zes zalen waarvan de grootste een capaciteit heeft van 736 stoelen en de kleinste van 105 stoelen. De sfeervolle foyer en exclusieve VIP-ruimte zijn bijzonder geschikt voor het houden van recepties die uitgebreid kunnen worden met lunch en/ of diner. Ook behoren evenementen in combinatie met films tot de mogelijkheden. Tuschinski is goed bereikbaar met het openbaar vervoer – de tram stopt voor de deur – en er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 575 1880

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Reguliersbreestraat 26-34
1017 CN Amsterdam
Google Maps