Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pathé Tuschinski

  Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam
  Opslaan
  736 personen

  Pathé Tuschinski Theater in Amsterdam is bedreven in het organiseren van bijzondere evenementen zoals concerten, productpresentaties, seminars en modeshows.

  What a difference a location makes…

  Tuschinski is een imposant en karakteristiek gebouw in het hart van Amsterdam. Het fameuze theater is al ruim 90 jaar een begrip in de filmwereld en bedreven in het organiseren van grote evenementen – zo is Tuschinski de vaste locatie voor de Europese galapremières van James Bond films. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de locatie steeds vaker wordt gebruikt voor meer dan alleen filmevenementen tegenwoordig worden er regelmatig congressen, feesten, modeshows en concerten gehouden. Het prachtige Art Deco in- en exterieur ademt luxe en sfeer en is de perfecte achtergrond voor elk evenement.

  Zalen

  Tuschinski beschikt over zes zalen waarvan de grootste een capaciteit heeft van 736 stoelen en de kleinste van 105 stoelen. De sfeervolle foyer en exclusieve VIP-ruimte zijn bijzonder geschikt voor het houden van recepties die uitgebreid kunnen worden met lunch en/ of diner. Ook behoren evenementen in combinatie met films tot de mogelijkheden. Tuschinski is goed bereikbaar met het openbaar vervoer – de tram stopt voor de deur – en er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Reguliersbreestraat 26-34
  1017 CN Amsterdam
  Google Maps