Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

De Bronckhorst Hoeve

Bronkhorsterweg 1-3, Brummen
400 personen

De landelijke ligging, een bijzondere all seasons buitenlocatie en een recente verbouwing waarbij een totaal nieuwe look & feel is ontstaan; Dit zijn de drie ingrediënten voor deze inspirerende evenementenlocatie.

Hip en stoer waarbij juist de originele oude elementen benadrukt worden. De Bronckhorst Hoeve is een locatie bomvol karakter waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix.

Flexibele ruimtes bieden veel mogelijkheden

De voormalige boerderij uit 1872 beschikt over vier sfeervolle ruimtes van verschillende grootte die flexibel inzetbaar zijn, 12 hotelkamers (met extra mogelijkheden op loopafstand), een uitgestrekt terras aan de voorzijde en een eigen buitenlocatie "De Bronckgaerd".

De Bronckhorst Hoeve is daarmee een ideale locatie voor grote en kleine zakelijke evenementen. Na het plenaire programma heb je alle mogelijkheden voor workshops of subsessies, actie en teambuilding, een vergaderdiner of bedrijfsfeest.

Faciliteiten & Catering met (h)eerlijke productenDe locatie is uitgerust met gratis wifi en diverse presentatiemiddelen. (H)eerlijke catering wordt verzorgd door de uitstekende keuken waar uitsluitend wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en tal van streekproducten.

Passie voor gastvrijheid

Bij De Bronckhorst Hoeve kom je voor "beleving". Een warm ontvangst bij de deur laat je gelijk welkom voelen. Op professionele maar ook heel persoonlijke wijze werken wij samen met jou graag aan het perfecte evenement waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. 

Centrale ligging in het groen

De Bronckhorst Hoeve is centraal gelegen in de prachtig groene omgeving tussen Apeldoorn en Arnhem, in de plaats Brummen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Op nog geen 10 minuten loopafstand weet je ons te bereiken. 

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 575 566 500

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Bronkhorsterweg 1-3
6971 JA Brummen
Google Maps