Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Bronckhorst Hoeve

  Bronkhorsterweg 1-3, Brummen
  Opslaan
  400 personen

  De landelijke ligging, een bijzondere all seasons buitenlocatie en een recente verbouwing waarbij een totaal nieuwe look & feel is ontstaan; Dit zijn de drie ingrediënten voor deze inspirerende evenementenlocatie.

  Hip en stoer waarbij juist de originele oude elementen benadrukt worden. De Bronckhorst Hoeve is een locatie bomvol karakter waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix.

  Flexibele ruimtes bieden veel mogelijkheden

  De voormalige boerderij uit 1872 beschikt over vier sfeervolle ruimtes van verschillende grootte die flexibel inzetbaar zijn, 12 hotelkamers (met extra mogelijkheden op loopafstand), een uitgestrekt terras aan de voorzijde en een eigen buitenlocatie "De Bronckgaerd".

  De Bronckhorst Hoeve is daarmee een ideale locatie voor grote en kleine zakelijke evenementen. Na het plenaire programma heb je alle mogelijkheden voor workshops of subsessies, actie en teambuilding, een vergaderdiner of bedrijfsfeest.

  Faciliteiten & Catering met (h)eerlijke producten

  De locatie is uitgerust met gratis wifi en diverse presentatiemiddelen. (H)eerlijke catering wordt verzorgd door de uitstekende keuken waar uitsluitend wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en tal van streekproducten.

  Passie voor gastvrijheid

  Bij De Bronckhorst Hoeve kom je voor "beleving". Een warm ontvangst bij de deur laat je gelijk welkom voelen. Op professionele, maar ook heel persoonlijke wijze werken wij samen met jou graag aan het perfecte evenement waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. 

  Centrale ligging in het groen

  De Bronckhorst Hoeve is centraal gelegen in de prachtig groene omgeving tussen Apeldoorn en Arnhem, in de plaats Brummen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Op nog geen 10 minuten loopafstand weet je ons te bereiken. 

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 575 566 500

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Bronkhorsterweg 1-3
  6971 JA Brummen
  Google Maps