Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel Engelenburg

  Eerbeekseweg 6, Brummen
  Opslaan
  175 personen

  Rond 1820 werd Kasteel Engelenburg ingrijpend verbouwd door Judith van Lennep, zodat ze op stijlvolle wijze haar gasten beter kon ontvangen. Vandaag de dag zijn de prachtige Sociëteitszaal, de sfeervolle Spieghelzaal, Serre, Lounge en Ontvangsthal nog steeds een mooie ambiance voor uw besloten lunch, diner, huwelijksfeest of familie bijeenkomst. Iedere salon heeft zijn eigen historische karakter en biedt u de gelegenheid om separaat de lunch of het diner te gebruiken voor gezelschappen van 12 tot 75 gasten.

  Onze professionele begeleiding is erop gericht dat u zich helemaal thuis voelt, waarbij wij ervoor zorgen dat aan alle details is gedacht. Onze passie voor wijn en spijs is voor u een belofte dat elk gerecht en elke wijn een belevenis zal zijn.

  Bruiloft

  Hier heeft u naartoe geleefd: uw dag. In de Spieghelzaal of Serre leest de ambtenaar van de burgerlijke stand de trouwakte voor. U kijkt elkaar aan en weet dat het goed is. De dag is helemaal zoals u die zich had voorgesteld; een prachtige locatie, een foto met alle gasten op het bordes met loper, vonkelwijn of champagne, bloemen, perfecte bediening, heerlijke gerechten tijdens het huwelijksdiner en een feest met swingende band. Na afloop in de bruidssuite nog heerlijk samen nagenieten.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Eerbeekseweg 6
  6971 LB Brummen
  Google Maps