Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

Kasteel Engelenburg

Eerbeekseweg 6, Brummen
120 personen

Rond 1820 werd Kasteel Engelenburg ingrijpend verbouwd door Judith van Lennep, zodat ze op stijlvolle wijze haar gasten beter kon ontvangen. Vandaag de dag zijn de prachtige Sociëteitszaal, de sfeervolle Spieghelzaal, Vip Serre, Lounge en Ontvangsthal nog steeds een mooie ambiance voor uw besloten lunch, diner, huwelijksfeest, receptie of familie bijeenkomst. Iedere salon heeft zijn eigen historische karakter en biedt u de gelegenheid om separaat de lunch of het diner te gebruiken voor gezelschappen van 12 tot 140 gasten.

Onze professionele begeleiding is erop gericht dat u zich helemaal thuis voelt, waarbij wij ervoor zorgen dat aan alle details is gedacht. Onze passie voor wijn en spijs is voor u een belofte dat elk gerecht en elke wijn een belevenis zal zijn.

Bruiloft

Hier heeft u naartoe geleefd: uw dag. In de Spieghelzaal of Vip Serre leest de ambtenaar van de burgerlijke stand de trouwakte voor. U kijkt elkaar aan en weet dat het goed is. De dag is helemaal zoals u die zich had voorgesteld; een prachtige locatie, een foto met alle gasten op het bordes met loper, vonkelwijn of champagne, bloemen, perfecte bediening, heerlijke gerechten tijdens het huwelijksdiner en een feest met swingende band. Na afloop in de bruidssuite nog heerlijk samen nagenieten.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Tuin
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 575 569 999

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen
Google Maps
Website