Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Broodfabriek

  Volmerlaan 12, Rijswijk
  Opslaan
  10000 personen

  De Broodfabriek in Rijswijk is een volledig aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad. De Broodfabriek is gesitueerd in de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus. Decennia lang werden hier vele duizenden broden, ontbijtkoeken, krentenbollen en tienduizenden broodjes gebakken. Nu beschikt deze verrassende industriële locatie over volledig ingerichte congres- en feestzalen, innovatieve subruimtes en de evenementenhallen Bakkerij 1 en 2 die individueel of geschakeld inzetbaar zijn. Van 100 tot 10.000 gasten. Veel faciliteiten zijn reeds aanwezig; van audiovisuele middelen en verlichting tot meubilair en decoratie. De locatie is zeer goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid op eigen terrein, uniek in de Randstad.

  Ruimtes

  De zalen hebben ieder een eigen sfeer en uitstraling en zijn standaard voorzien van (led)verlichting, theaterspots, beamers en XXL projectieschermen. Zo is het Horeca Plaza de centrale ontmoetingsruimte van De Broodfabriek, the place to be wanneer het gaat om lekker eten, drinken en pure gezelligheid en zeer geschikt voor een (in)formele ontvangst, lunch, receptie, diner of feestavond. De aangrenzende Patria zaal beschikt over een groot podium, professioneel geluidssysteem, industriële wanden en zwarte theaterdoeken rondom. De naastgelegen Hus zaal is voorzien van stijlvol tapijt en industriële Dudok kroonluchters en leent zich uitstekend voor break-outsessies in de innovatieve Inflates, een diner of als tweede plenaire zaal.

  Heeft u meer ruimte nodig dan kunt u terecht in de evenementenhallen Bakkerij 1 en 2, daar waar vroeger de oude tunnelovens en lopende banden van de fabriek stonden. Tegenwoordig zijn deze ruimtes geheel voorzien van tapijt en vinden hier vele beurzen, productpresentaties, evenementen en congressen plaats.

  Ligging en bereikbaarheid

  De locatie heeft, gelegen aan de A4 en nabij knooppunt A12/A13, een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bus en tram stoppen direct voor de entree en treinstation Rijswijk ligt op 10 minuten loopafstand. De Broodfabriek beschikt over veel eigen parkeergelegenheid, uniek in de Randstad. Op loopafstand van De Broodfabriek zijn twee grote hotels gesitueerd.   Vul uw wensen in via het informatieformulier en ontvang vrijblijvend alle informatie over de mogelijkheden voor uw bijeenkomst, congres of evenement!

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Volmerlaan 12
  2288 GD Rijswijk
  Google Maps