Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Te Werve

  Van Vredenburchweg 101, Rijswijk
  Opslaan
  250 personen

  VIER HET LEVEN, VIER HET SAMEN!

  Is het tijd voor feest met vrienden en familie? En heb je zin om dit te vieren zonder zorgen over hapjes, drankjes en locatie?

  Bij Landgoed Te Werve begint het feest al bij de lange oprijlaan van dit prachtige landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het landhuis ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten borrelen? Het kan allemaal. Het terras en de Tuinzaal hebben een prachtig uitzicht over de vijver en is dé plek voor jullie toost. Geniet lekker van een 3 gangen diner of buffet in de Vijverzaal. In de zomer steken onze koks graag de houtskool BBQ op het terras aan. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

  TROUWEN

  Het feest begint al bij de lange oprijlaan van dit prachtige landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het landhuis ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei. Het terras en de Tuinzaal hebben een prachtig uitzicht over de vijver, dit is dé plek voor jullie taart en toost met bubbels. Geniet lekker van een 3 gangen diner in de Vijverzaal. In de zomer steken onze koks graag de BBQ aan. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Van Vredenburchweg 101
  2283 TC Rijswijk
  Google Maps