Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

De Inspiratieboot

Kleine Koppel 7, Amersfoort
100 personen

De Inspiratieboot is dé feest- en vergaderlocatie van Amersfoort voor jong en oud. Het schip is gebouwd in 1901 en vaart tot op de dag van vandaag nog steeds voor al uw gelegenheden. Wilt u een speciaal themafeest op de boot organiseren, dan is deze party boot bij uitstek geschikt. Het oude scheepsruim is ruim, comfortabel en modern ingericht. Het schip biedt de ruimte voor maximaal 100 personen, ook op het dek.

In de zomer varen we met gemak de hele Eem af tot aan Spakenburg of Huizen en in de winter liggen we stil met de mast overeind vol met mooie verlichting. Ook dan is het schip een prima feest- en of vergaderlocatie.We werken samen met de beste cateraar uit Amersfoort. Maar zelf voor het eten zorgen, behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de drankjes zorgen wij. Je hebt de mogelijkheid om het ruim verder aan te kleden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Het schip biedt de beslotenheid voor een dansfeest met een bandje of DJ.De Inspiratieboot wil alles naar uw zin maken en met goede afspraken kan dit ook. Wij gaan graag mee in uw wensen en wij laten duidelijk weten wat er mogelijk is op én in het schip!

Trouwlocatie

De afgelopen jaren hebben zo’n 15 bruidsparen hun 'ja-woord' aan elkaar gegeven aan boord van de Inspiratieboot. We varen vanuit Amersfoort en liggen dan midden in de prachtige Eempolder, als het weer het toelaat kan de ceremonie zelfs aan dek plaats vinden. De Inspiratieboot is een van de bijzonderste trouwlocaties van Amersfoort. Voor de receptie en het huwelijksfeest is het schip uitstekend geschikt. Én natuurlijk ook voor een leuk vrijgezellenfeest. Het oude scheepsruim is ruim, comfortabel en modern ingericht. Het schip biedt de ruimte voor maximaal 100 personen, ook op het dek. In de zomer varen we met gemak de hele Eem af tot aan Spakenburg of Huizen en in de winter liggen we stil met de mast overeind vol met romantische verlichting. Ook dan is het schip een prima trouwlocatie.

U geniet tijdens het varen van de prachtige natuur langs de Eem. Stelt u zich voor, deze belangrijke dag met de belangrijkste mensen uit uw leven op een prachtige besloten locatie midden in de natuur.

Samen genieten van de prachtige dag waarop jullie het 'ja-woord' geven. Wij zetten ons maximaal in om de belangrijkste dag van uw leven nog specialer te maken. Er is zo veel mogelijk voor uw huwelijksfeest op dit fantastisch grote schip!

Kenmerken

Gelegen aan het water
Gelegen in het stadscentrum
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Terras
Zwembad
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 6 49759175

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Kleine Koppel 7
3812 PG Amersfoort
Google Maps