Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Inspiratieboot

  Kleine Koppel 5, Amersfoort
  Opslaan
  100 personen

  De Inspiratieboot is dé feest- en vergaderlocatie van Amersfoort voor jong en oud. Het schip is gebouwd in 1901 en vaart tot op de dag van vandaag nog steeds voor al uw gelegenheden. Wilt u een speciaal themafeest op de boot organiseren, dan is deze partyboot bij uitstek geschikt. Het oude scheepsruim is ruim, comfortabel en modern ingericht. Het schip biedt de ruimte voor maximaal 100 personen, ook op het dek.

  In de zomer varen we met gemak de hele Eem af tot aan Spakenburg of Huizen en in de winter liggen we stil met de mast overeind vol met mooie verlichting. Ook dan is het schip een prima feest- en/of vergaderlocatie. We werken samen met de beste cateraar uit Amersfoort. Je hebt de mogelijkheid om het ruim verder aan te kleden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Het schip biedt de beslotenheid voor een dansfeest met een bandje of DJ. De Inspiratieboot wil alles naar uw zin maken en met goede afspraken kan dit ook. Wij gaan graag mee in uw wensen en wij laten duidelijk weten wat er mogelijk is op én in het schip!

  Trouwlocatie

  De afgelopen jaren hebben zo’n 15 bruidsparen hun 'ja-woord' aan elkaar gegeven aan boord van de Inspiratieboot. We varen vanuit Amersfoort en liggen dan midden in de prachtige Eempolder, als het weer het toelaat kan de ceremonie zelfs aan dek plaatsvinden. De Inspiratieboot is een van de bijzonderste trouwlocaties van Amersfoort. Voor de receptie en het huwelijksfeest is het schip uitstekend geschikt. En natuurlijk ook voor een leuk vrijgezellenfeest. Het oude scheepsruim is ruim, comfortabel en modern ingericht. Het schip biedt de ruimte voor maximaal 100 personen, ook op het dek. In de zomer varen we met gemak de hele Eem af tot aan Spakenburg of Huizen en in de winter liggen we stil met de mast overeind vol met romantische verlichting. Ook dan is het schip een prima trouwlocatie.

  U geniet tijdens het varen van de prachtige natuur langs de Eem. Stelt u zich voor, deze belangrijke dag met de belangrijkste mensen uit uw leven op een prachtige besloten locatie midden in de natuur.

  Samen genieten van de prachtige dag waarop jullie het 'ja-woord' geven. Wij zetten ons maximaal in om de belangrijkste dag van uw leven nog specialer te maken. Er is zo veel mogelijk voor uw huwelijksfeest op dit fantastisch grote schip!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Terras
  Zwembad
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kleine Koppel 5
  3812 PG Amersfoort
  Google Maps