Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Koning Party & Events

  Isolatorweg 29, Amsterdam
  Opslaan
  1000 personen

  Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt u daarom met uw familie en vrienden delen. De Koning Venues biedt u alle mogelijkheden om uw droomhuwelijk te verwezenlijken.

  Zalen

  De 2 zalen van de Koning Party & Events zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creëren een Koninklijke ambiance.

  Bereikbaarheid

  De Koning Party & Events is gevestigd binnen de ring A10 van Amsterdam, tussen het centrum van de stad en de belangrijkste zakendistricten aan de westzijde. In de directe omgeving bevinden zich internationale bedrijven en het IBIS hotel. Het metrostation Isolatorweg ligt op slechts 100m afstand. Het treinstation Amsterdam-Sloterdijk ligt op ca. 10 minuten lopen.

  Duurzaamheid

  De Koning Party & Events hecht belang aan duurzaam ondernemen. We hebben verschillende maatregelen genomen om het milieu zoveel mogelijk te ontzien en zo efficiënt mogelijk om te gaan met energie. Dit is zowel in het belang van het milieu als van ons bedrijf. De Koning Party & Events streeft ernaar om binnen afzienbare tijd te voldoen aan de strenge eisen van het Green Key certificaat.

  Parkeergelegenheid

  De Koning Party & Events beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Dit is betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9:00uur tot 19:00uur. Het parkeertarief is hier € 0.10 per uur (voor de eerste 3 uren). Na 19:00uur en op zaterdag en zondag is het gratis parkeren.

  Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Isolatorweg 29
  1014 AS Amsterdam
  Google Maps