Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pakhuis West

  Elementenstraat 25, Amsterdam
  Opslaan
  2500 personen

  Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met een industriële look and feel die vele mogelijkheden biedt voor evenementen van uiteenlopende aard!

  Gesitueerd in een oude pinda branderij biedt Pakhuis West alle benodigdheden voor een geslaagd evenement. Door de rauwe industriële uitstraling en de flexibele inzet van onze productionele mogelijkheden, kunnen de meest uiteenlopende evenementen worden gefaciliteerd en gecreëerd, van 50 tot 2500 bezoekers! De karakteristieke uitstraling van Pakhuis West laat zich perfect combineren met diverse stijlen. Van een strakke aankleding met abstracte elementen tot een warmere, intieme sfeer met een kleurrijk decor, Pakhuis West is een locatie waar iedere creatieve geest zijn of haar verbeelding de vrije loop kan laten. Bent u ook op zoek naar een partij die uw evenement volledig van A-Z kan ondersteunen, dan bent u zeker aan het goede adres. Het team van Pakhuis West beschikt over bijzonder ruime ervaring met evenementen organisatie, en helpt u dan ook graag bij het maken van een fantastisch evenement. 

  Contact

  Neem contact met ons op via het formulier of direct telefonisch of via email en wij helpen u graag verder met een op maat gemaakt voorstel voor uw evenement. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken en de locatie te bezichtigen. 

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Elementenstraat 25
  1014 AR Amsterdam
  Google Maps