Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

Pakhuis West

Elementenstraat 25, Amsterdam
2500 personen

Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met een industriële look and feel die vele mogelijkheden biedt voor evenementen van uiteenlopende aard!

Gesitueerd in een oude pinda branderij biedt Pakhuis West alle benodigdheden voor een geslaagd evenement. Door de rauwe industriële uitstraling en de flexibele inzet van onze productionele mogelijkheden, kunnen de meest uiteenlopende evenementen worden gefaciliteerd en gecreëerd, van 50 tot 2500 bezoekers! De karakteristieke uitstraling van Pakhuis West laat zich perfect combineren met diverse stijlen. Van een strakke aankleding met abstracte elementen tot een warmere, intieme sfeer met een kleurrijk decor, Pakhuis West is een locatie waar iedere creatieve geest zijn of haar verbeelding de vrije loop kan laten. Bent u ook op zoek naar een partij die uw evenement volledig van A-Z kan ondersteunen, dan bent u zeker aan het goede adres. Het team van Pakhuis West beschikt over bijzonder ruime ervaring met evenementen organisatie, en helpt u dan ook graag bij het maken van een fantastisch evenement. 

Contact

Neem contact met ons op via het formulier of direct telefonisch of via email en wij helpen u graag verder met een op maat gemaakt voorstel voor uw evenement. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken en de locatie te bezichtigen. 

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 210 3196

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Elementenstraat 25
1014 AR Amsterdam
Google Maps