Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Koningshof Party & Events

  Staartweg 20, Urk
  Opslaan
  2000 personen

  Te midden van al dit moois vindt u De Koningshof Party & Events: een nieuwe evenementenlocatie. De Koningshof Party & Events is een uniek zalencomplex nabij een rustige bos- en waterrijke omgeving. De locatie is zeer gunstig gelegen in Noord-/Midden Nederland en snel bereikbaar vanwege de geringe afstand vanaf de snelweg A6. Met een voorziening van 300 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein kunnen gasten snel en dichtbij parkeren.

  De 7 zalen en 2 terrassen kunnen vele combinaties maken voor kleine en grote bijeenkomsten. De faciliteiten in de zalen voldoen aan alle eisen voor een professionele organisatie van een congres of evenement zoals kleed- en opfrisgelegenheden, moderne AV-middelen en podia.

  Je trouwdag is een speciale dag die je helemaal naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft ruime ervaring in het organiseren van trouwfeesten. Voor de mooiste dag van jullie leven bedenken we graag samen met jullie een fantastische invulling, geheel passend bij jullie wensen en budget. Sinds januari 2011 is het mogelijk om in De Koningshof voor de burgerlijke stand te trouwen. Het Binnenhof verandert voor deze gelegenheid in een intieme en romantische trouwzaal. De Koningshof kan zowel wettelijke huwelijksvoltrekkingen als partnerschapregistratie verzorgen.

  De Koningshof Party & Events heeft een professioneel cateringaanbod en staat bekend om zijn uitstekende keuken.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Vaste Catering
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Staartweg 20
  8321 AC Urk
  Google Maps