Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

De Landgoederij

Camminghalaan 30 Camminghalaan 30, Bunnik
300 personen

De Landgoederij beschikt over vijf zalen (De Deel, De Hooiberg, De Brink, De Tapperij en De Voorkamer), drie terrassen, een kasteeltuin en een groot eigen parkeerterrein. Achter De Landgoederij ligt Kasteel Cammingha met vijf zalen (De Tuinzaal, De Beesdezaal, De Kromme Rijnzaal, De Jachtkamer en De Hofkamer). In het kasteel is het mogelijk om te trouwen, vergaderen of dineren.

Praten & Overleggen (Zakelijk) De Landgoederij is een inspirerende locatie gelegen op een prachtige, groene plek aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Met vijf verschillende ruimtes is de locatie perfect geschikt voor uw succesvolle vergadering, brainstorm, congres, meeting en overige zakelijke bijeenkomsten in de regio Utrecht.

Door de grote en kleine zalen, diverse buitenmogelijkheden, groene omgeving en aanwezige faciliteiten is De Landgoederij een unieke locatie voor al uw zakelijke evenementen. De ligging vlakbij Utrecht, de uitstekende bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het een ideale ontmoetingsplaats voor bedrijven uit heel Nederland. De tuin, de mooie terrassen, het uitzicht op het kasteel en de sfeervolle ambiance van De Landgoederij maken de locatie bijzonder voor u en uw gasten.

Trouwen & Beloven (Particulier) Op deze romantische trouwlocatie, gelegen op een prachtige, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht) staan jullie wensen centraal. Van ceremonie tot receptie, van culinair diner tot spetterend feest, een onvergetelijke dag vier je bij De Landgoederij!

De Landgoederij ademt romantiek. Het prachtige Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Wij kunnen uw gasten ontvangen op het terras terwijl u een geweldige entree maakt vanaf het water.

Na een mooie ceremonie in Kasteel Cammingha, en een feestelijke receptie in de tuin, kunt u dineren op het terras of in een van onze zalen om vervolgens de avond af te sluiten met een onvergetelijk feest in De Deel.

Of het nu gaat om een groot zakelijk event, een sit down diner of een bruiloft, uw en onze gasten gaan altijd gelukkig en tevreden naar huis.

Kenmerken

Gelegen aan het water
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
In-/outdoor activiteiten
Terras
Vaste Catering
Tuin
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

030-2040542

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Camminghalaan 30 Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Google Maps
Website