Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Studio A12

  Schoudermantel 52, Bunnik
  Opslaan
  4000 personen

  Studio A12 in Bunnik, dé evenementenlocatie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, heeft alles in huis om uw event onvergetelijk te maken.

  Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes en een groot outdoorterrein, met capaciteit tot wel 3.000 gasten. De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar; door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Goed bereikbaar en met 1.200 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen.

  Studio 1

  Studio 1 is de blackbox van Studio A12 en heeft een vrije zaaloppervlakte van meer dan 850 m², een hoogte van ruim 6 meter, een groot balkon en een capaciteit van maar liefst 1.500 gasten. De mogelijkheden in Studio 1 zijn eindeloos veelzijdig; van een groot personeelsfeest tot een presentatie of sit-down dinner. 

  Studio 2

  Studio 2 staat voor sfeervol en verrassend. Een vaste DJ en DJ Booth en de uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten maken van Studio 2 een trendy ruimte. Door de moderne LED-verlichting kan de hele zaal eenvoudig in de kleuren van het bedrijf worden uitgelicht. 

  Studio 3

  Modern, sfeervol, zakelijk en trendy: dat is Studio 3, voorzien van een unieke LED-Wall. De LED-Wall, die doorloopt over het plafond, zorgt bij ieder evenement voor een unieke lichtsensatie: bewegende beelden en bedrijfslogo’s kunnen in alle kleuren worden weergegeven.

  Studio Café

  Via de entree komen de gasten meteen volledig in stijl binnen. De Foyer beschikt over een ruime garderobe (met plaats voor meer dan 2.000 jassen) en twee toiletgroepen. Een stijlvolle trap met imponerende glazen kroonluchter leidt naar Studio Café.

  Outdoor terrein(Zakelijke) festivals zijn hot en happening! Studio A12 realiseert op eigen terrein jouw eigen festival compleet met draaimolens, foodtrucks en decoratie. Ook een congres in festivalsfeer behoort tot de mogelijkheden.

  Zoek je een evenementenlocatie met compleet ingerichte zalen en de modernste audiovisuele apparatuur? Of zoek je een zaal met meer dan 850 m² vrije zaaloppervlakte? 

  Studio A12 is dé evenementenlocatie voor:

  • Personeelsfeesten
  • Productpresentaties
  • Award uitreikingen
  • Modeshows
  • Beurzen en congressen
  • Vergaderingen
  • Themafeesten en dinnershows
  • Evenementen op maat

  Studio A12 is servicegericht en écht flexibel; je bent niet gebonden aan vaste leveranciers. Als opdrachtgever ben je helemaal vrij in de keuze voor bijvoorbeeld catering, techniek, meubilair en decoratie en kun je dus de complete invulling van het evenement helemaal zelf bepalen én organiseren! Het team van Studio A12 heeft jarenlange kennis en ervaring in het uitdenken van totaalconcepten. In samenwerking met onze vaste styliste, cateraar en technisch supplier organiseren wij graag een perfect op maat gemaakt evenement voor u.

  Contact

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Studio A12? Het team staat klaar om je een vrijblijvende rondleiding te geven, vul het contactformulier in of bezoek de website.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Schoudermantel 52
  3981 AH Bunnik
  Google Maps