Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Deus Cantina

  Herengracht 88A, Amsterdam
  Opslaan
  275 personen

  Wil je laidback brunchen, borrelen of uit eten gaan op een inspirerende locatie in Amsterdam centrum? Of ben je op zoek naar een relaxte flexwerkplek waar je zintuigen worden geprikkeld? Kom dan naar Deus Cantina, ons gloednieuwe restaurant aan de Herengracht in Amsterdam.

  MEER DAN EEN RESTAURANT AAN DE HERENGRACHT AMSTERDAM

  Deus Cantina is zoveel meer dan een restaurant aan de Herengracht in Amsterdam. Het is een 750 m2 grote hang-out waar je op elk moment van de dag binnenloopt. Tank bij in onze eclectische ruimtes en proef de wereldwijde Deus-cultuur. Vanuit de open keuken nemen onze chefs je mee op een wereldreis langs alle ‘Deus tempels’. De rode draad? Hun liefde voor reizen, surfen en fun. Verwacht een wisselende menukaart vol global (street)food en vegan eten en ga op ‘road trip across the world’.

  ALL DAY HANGOUT

  Bij Deus Cantina kun je de hele dag binnenlopen. Of je nu in bent voor een snelle koffie, laidback brunch of uitgebreide borrel. Op de kaart vind je goed bereide classics als een Wagyu-burger, sweet potato fries en dikbelegde zuurdesem-sandwiches. Mis vooral ook onze vega opties niet, zoals onze oesterzwamburger. Borrelen? Je borrelbord stel je zelf samen aan de Borrel Bar. Wordt het makreelrilette, faux gras paté en huisgebakken focaccia? Of romige feta, Nederlandse kazen, charcuterie van Wild van Wild en good old bitterballen?

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Herengracht 88A
  1015 BS Amsterdam
  Google Maps