Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Die Port van Cleve

  Nieuwezijds Voorburgwal 176-180, Amsterdam
  Opslaan
  50 personen

  In het hart van Amsterdam, direct achter het Koninklijk Paleis op de Dam, staat het monumentale gebouw van Hotel Die Port van Cleve. Een historisch hotel in Amsterdam, waarvan de rijke geschiedenis en authentieke klassieke elementen u een speciale ambiance bezorgen. U vindt de vele buitengewone culturele en toeristische plekken die Amsterdam te bieden heeft op slechts loopafstand van het hotel.

  Hotel Die Port van Cleve Amsterdam biedt 122 comfortabele klassieke kamers, 5 vergaderzalen met een klassieke Nederlandse sfeer, gratis WiFi in het hele hotel, Brasserie ‘De Poort’ bekend om zijn genummerde steaks en authentieke Bar-Bodega ‘De Blauwe Parade’ met unieke Delfts blauw tegelfresko daterend uit 1887.

  De vergaderruimtes van Hotel Die Port van Cleve bieden een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst, een presentatie of een privediner. Voor een aperitief, een drankje na de vergadering of een originele proeverij van jenever of likeur, is Bar-Bodega ‘De Blauwe Parade’ de ideale locatie.

  De combinatie van een rijke geschiedenis, klassieke stijl, gastvrijheid en persoonlijke service verzekeren u van een buitengewoon verblijf in het bruisende stadscentrum van Amsterdam.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nieuwezijds Voorburgwal 176-180
  1012 SJ Amsterdam
  Google Maps