Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Dignita Hoftuin

  Nieuwe Herengracht 18a, Amsterdam
  Opslaan
  120 personen

  Ben je een bruiloft, promotieborrel, zakelijk diner, verjaardagsfeest of andere bijeenkomst aan het plannen? Bij Dignita ben je aan het juiste adres! Wij bieden jou de vrijheid om jouw evenement precies zo vorm te geven zoals jij dat wilt. Of het nu gaat om een intieme verjaardag of een grootschalig PR-event, bij ons is alles mogelijk.

  De Hoftuin heeft parkeergarages en hotels op loopafstand. Ook is het uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of per boot: er is een aanlegsteiger aan de Amstel.

  Bij Dignita draait het allemaal om het creëren van bijzondere momenten. Tussen 18.00 en 00.00 uur is het mogelijk het restaurant met terras te huren voor besloten gelegenheden. Een walking diner/borrel in ons restaurant mogelijk is tot 100 personen, een zittend diner is mogelijk tot 65 personen. Een walking diner/borrel op het terras van ons restaurant is mogelijk tot 120 personen, een zittend diner op ons terras is mogelijk tot 100 personen.

  Daarnaast verhuren wij 'De Kas', een prachtig glazen huis in de binnentuin van een van de andere gebouwen in de Hoftuin tussen 15.00 en 20.00 uur. Deze locatie is een van de officiële gemeente trouwlocaties. Hier organiseren we bijeenkomsten, huwelijksceremonies en recepties tot 100 personen.

  Of je nu kiest voor een borrelhappen, seated of een walking dinner, onze getalenteerde chefs staan klaar om jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten die past bij jouw wensen en voorkeuren.

  Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via e-mail adres events@eatwelldogood.nl of bel naar 06 28 79 51 50. Wij staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement bij Dignita tot een groot succes te maken!

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Tuin
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nieuwe Herengracht 18a
  1018 DP Amsterdam
  Google Maps