Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hermitage Amsterdam

  Amstel 51, Amsterdam
  Opslaan
  300 personen

  Hermitage Amsterdam in het hart van de stad staat het stijlvolle gebouw, met zijn 4 zalen de perfecte plek voor al uw zakelijke en particuliere evenementen.

  Het zeventiende-eeuwse gebouw - een rijksmonument - heeft parkeergarages en hotels op loopafstand. Ook is het uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of per boot: er is een aanlegsteiger direct voor de hoofdingang aan de Amstel. Via de ossenpoort, de museumentree, betreedt u de groene binnentuin om in de foyer te komen.

  Eenmaal binnen zorgt het samenspel van open ruimte en daglicht voor een aangename sfeer. Op de eerste verdieping, makkelijk bereikbaar per  trap of lift, vindt u het museumcafe en restaurant.

  Op de tweede verdieping bevinden zich de zalen, deze zijn geheel voorzien van de modernste technische faciliteiten, waaronder geluidsinstallatie, katherder met microfoon, beamer, laptop en wifi.

  Of u nu een bijeenkomst organiseert voor 3 of 300 gasten of een vergadering, congres, feestelijk diner of walking dinner wilt organiseren, de Hermitage Amsterdam biedt u de mogelijkheden. Maak van uw event een unieke belevenis en ervaar dat kunst, cultuur, gastronomie en gastvrijheid prachtig samenkomen in de Hermitage Amsterdam.

  Wij nodigen u van harte uit om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u te bespreken en de locatie te ervaren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling events.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amstel 51
  1018 EJ Amsterdam
  Google Maps