Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Duinpaviljoen De Uitkijk

  Hoge Duin en Daalseweg 6, Bloemendaal
  Opslaan
  250 personen

  De ligging bovenop het Kopje, het zonnigste en grootste terras pal aan de duinen en de vele mogelijkheden voor verschillende soorten events maken De Uitkijk uniek. Wij hebben 3 karakteristieke ruimtes; ieder met het mooiste uitzicht van de omgeving. 

  Wij weten hoe fijn en belangrijk het is als de omgeving inspirerend is, je genoeg privacy hebt en er voldoende parkeergelegenheid is. Een professioneel team denkt graag met u mee over de juiste invulling van het event, ook wanneer er interesse is in extra activiteiten met de groep buiten ons terrein. 

  ETEN EN DRINKEN

  Willen jullie ook een verzorgde lunch of diner? Dan kan onze keuken heerlijke gerechten voor jullie maken, dat kan als sitdown/walking diner of in buffet vorm. Wij maken al het eten vers en uit eigen keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen.

  BRASSERIE

  We hebben ook een gezellige Brasserie die van woensdag tot en met zondag open is voor koffie, lunch, borrel en diner. Voor kleinere groepen kunt u dus ook daar altijd lunchen of dineren of pauzeren.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hoge Duin en Daalseweg 6
  2061 AG Bloemendaal
  Google Maps