Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Eiland Events

  Eiland van Maurik 7, Maurik
  Opslaan
  1500 personen

  In het prachtige natuurgebied bij de stuw van Amerongen, waar de Rijn in de Lek overgaat, ligt deze exclusieve buitenlocatie van Van der Valk die geschikt is voor bruiloften vanaf 50 tot wel 250 gasten. We verzorgen uw gasten vanaf ontvangst tot vertrek.

  Trouwen op Eiland van Maurik

  EVM19, Eiland van Maurik 19, is een avontuurlijke locatie van ruim 20 hectare groot. Het resort bestaat uit verschillende parcoursen, eilanden, afgesloten waterpartijen en grasvelden. In de accommodaties Boothuis, Beach House en op privé eiland River Beach worden jullie gasten ontvangen.

  Jullie bruiloft op een privé eiland

  De zon straalt aan de hemel, de lichte wind ruist door de bomen, de aanwezigen kijken vol bewondering naar het bruidspaar dat zojuist elkaar het ja-woord heeft gegeven. Een prachtige setting in een schitterende natuurlijke omgeving. Strand, bomen, een overgroeid pireeltje en een waterrijke achtergrond vormen het romantische decor van jullie huwelijksvoltrekking!

  Locatie

  Door de prachtige ligging aan het zomerse recreatiegebied Eiland van Maurik, krijg je bij EVM19 altijd een blij gevoel. Beleef je mooiste dag op de mooiste locatie en neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Eiland van Maurik 7
  4021 GG Maurik
  Google Maps