Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Kasteel Duurstede

    Langs de Wal 6, Wijk bij Duurstede
    Opslaan
    350 personen

    Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park.

    Alleen al de entree - via een ophaalbrug over de slotgracht - zorgt voor het échte kasteelgevoel. Met twee torens, verschillende zalen en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte voor je event. Of het nu gaat om een congres, symposium, netwerkbijeenkomst of (bedrijfs)feest. Het kasteel ligt centraal in Nederland. Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, maar toch ver weg van alle verkeersdrukte. De mogelijkheden? Die zijn onbeperkt. Of het nu gaat om catering, activiteiten of entertainment. Onze adviseurs denken graag mee over de perfecte invulling van je evenement.

    Combineer binnen en buiten

    Kasteel Duurstede beschikt over twee torens met verschillende zalen. Hierdoor behoren zowel plenaire bijeenkomsten als evenementen met meerdere gelijktijdige sessies tot de mogelijkheden. Bovendien kun je de binnenplaats of het kasteeleiland gebruiken voor bijvoorbeeld een borrel, netwerkgedeelte of workshop. Uiteraard beschikt het kasteel over alle benodigde technische faciliteiten en zorgen we er met eigen catering voor dat jij en je gasten niets tekort komen.

    Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

    Het kasteel is gelegen in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht. De locatie is vanuit iedere regio in Nederland goed bereikbaar door de nabijheid van de snelwegen A2, A15, A27 en A12. Er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het kasteel.

    Contact

    Wil u meer informatie of een offerte aanvraag doen? Wij zijn telefonisch en /of via de e-mail bereikbaar. U kunt ook het informatieformulier invullen en dan nemen wij contact met u op.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Terras
    Nabij snelweg
    Bereikbaar per boot

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Langs de Wal 6
    3961 AB Wijk bij Duurstede
    Google Maps