Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Eye Filmmuseum

  IJpromenade 1, Amsterdam
  Opslaan
  900 personen

  In Eye Filmmuseum, het nationale museum voor de film in Amsterdam, wordt iedere gast geïnspireerd en verrast.

  Eye als evenementenlocatieVergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? Eye, het filmmuseum in Amsterdam, beschikt over vier filmzalen, een foyer en vier unieke ruimtes. Daarnaast kan een aantal keer per jaar het gehele museum exclusief worden gehuurd voor een besloten evenement. Zo kunnen wij aan alle wensen voldoen voor zowel kleine als grotere evenementen: een congres met 300 deelnemers, een bedrijfsfeest voor 900 collega’s of juist een intiem diner voor 30 personen.

  De verschillende zalen zijn te huur voor vergaderingen, lezingen, congressen, bedrijfspresentaties, workshops en natuurlijk filmvertoningen. Diners, borrels, recepties, bruiloften en privéfeesten behoren ook tot de mogelijkheden. Wij hebben diverse aanbevelingen om uw programma uit te breiden en daarmee uw gasten een unieke belevenis te bezorgen. Maak de link met film en het museum door bijvoorbeeld een rondleiding, een bezoek aan de tentoonstelling of een workshop toe te voegen.

  Deze inspirerende evenementenlocatie ligt recht tegenover station Amsterdam Centraal en is daarom zeer gemakkelijk te bereiken middels openbaar vervoer. De gratis veerpont over het IJ gaat 24 uur per dag en vertrekt om de paar minuten. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van de naastgelegen A'DAM Toren.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  IJpromenade 1
  1031 KT Amsterdam
  Google Maps