Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Supperclub Cruise

De Ruyterkade 14, Amsterdam
500 personen

Supperclub Cruise in Amsterdam is dé varende evenementlocatie voor een bijzondere ervaring. Tevens, door de veelzijdigheid van haar zalen uiterst geschikt voor personeelsfeesten, congressen en zakelijke events.

Met een totale capaciteit van 500 gasten, de multifunctionaliteit van de zalen en de mogelijkheid om door heel Nederland te varen én daarbuiten, kan het personeel altijd een passend concept bedenken voor jouw evenement.

La Salle Neige

De witte zaal is groot (120m2), wit en inspirerend. Ingericht met prachtige witte bedden die in no-time kunnen worden omgebouwd tot banken. Een andere mogelijkheid is om de bedden geheel te verwijderen om zo een optimale ruimte te creëren. De opties voor jouw event op Supperclub Cruise zijn eindeloos.

Le Bar Noir

De zwarte bar is net iets groter dan de witte (130m2) en heeft een stijlvolle en enigszins mysterieuze uitstraling. Er kunnen verschillende creaties worden gemaakt met het zwarte meubilair; van vergaderopstelling met stoelen of banken tot een grote ruimte ingericht voor een congres. Kortom, multifunctioneel.

Hop on board en laat je verrassen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 344 6427

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

De Ruyterkade 14
1011 AA Amsterdam
Google Maps