Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  FEC Sevenum

  Midden Peelweg 7, Sevenum
  Opslaan
  1200 personen

  FEC Sevenum biedt vele mogelijkheden voor zakelijke evenementen zoals vergaderen, teambuilding of zelfs een volledig verzorgd personeelsfeest inclusief leuke activiteiten! Bij FEC Sevenum zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons ervaren team verzorgt uw event van A tot Z.

  EEN SPETTEREND FEEST!

  Bij FEC Sevenum staan we te popelen om een verbazingwekkend feest te organiseren. Wij verzorgen jullie bedrijfsfeest tot in de puntjes.

  Een compleet feest met drankarrangement, hapjes, dansvloer en muziek. Het wordt door ons allemaal geregeld. Wij bieden ook de mogelijkheid om voorafgaand aan het feest een leuke activiteit doen. Dat wordt een feest waar iedereen nog lang over zal napraten!

  Wij komen graag aan ieders wensen tegemoet. Heeft u speciale wensen of ideeën? Neem dan zeker contact met ons op. We denken graag mee!

  VERGADEREN MET EEN TWIST!

  Vergaderen hoeft niet saai te zijn, om de focus erin te houden plan je een actieve vergaderbreak in! Werken jullie aan teambuilding in één van onze digitale escaperooms (X-Cubes) of spelen jullie liever een competitief potje bowling of golf?

  Wij verzorgen jullie vergadering volledig naar wens, van een gastvrij welkom met koffie en een stukje Limburgse vlaai tot een heerlijke lunch of diner.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Midden Peelweg 7
  5975 MZ Sevenum
  Google Maps