Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Partycentrum De Schatberg

  Midden Peelweg 5, Sevenum
  Opslaan
  1200 personen

  Een verbazingwekkend feest!

  Bij Partycentrum De Schatberg staan we te popelen om voor u een verbazingwekkend feest te organiseren. Wij verzorgen, uiteraard in overleg, uw (bedrijfs)feest tot in de puntjes.

  Een compleet feest met drankarrangement, hapjes, dansvloer en muziek. Het wordt door ons helemaal voor u geregeld. Wilt u voor het feest een leuke activiteit doen? Of na het feest overnachten? Het is allemaal mogelijk bij partycentrum De Schatberg.

  Wij komen graag aan ieders wensen tegemoet. Heeft u speciale wensen of ideeën? Neem dan zeker contact met ons op. We denken graag met u mee.

  Of u nu iemand in het zonnetje wil zetten of een netwerkborrel wil organiseren. Bij Partycentrum De Schatberg zijn de mogelijkheden oneindig.

  Zowel op het gebied van eten en drinken als op audio en visueel gebied bieden wij tal van oplossingen voor iedere gelegenheid. Gaat u een speech of complete presentatie geven? Of wilt u dat de jaarlijkse kerstborrel een groot feest wordt? Wij zorgen voor de beste apparatuur die past bij uw event.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Overnachten
  Zwembad
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Midden Peelweg 5
  5975 MZ Sevenum
  Google Maps