· Feestlocatie & trouwlocatie

  Feel Good TentEvent BV

  Hoge Vuurseweg 11, Lage Vuursche
  Opslaan
  000 personen

  Een uniek plekje midden in de natuur voor bijzondere zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche (vlakbij Utrecht) ligt de unieke locatie van Feel Good TentEvent. Een prachtig plekje midden in de natuur voor bijzondere evenementen. Van gezellige bedrijfsfeesten in festivalssfeer tot onvergetelijke zakelijke conferenties, teambuilding, afdelingsdiners, workshops en inspiratiesessies. Met keuze uit tal van inspirerende indoor en outdoor activiteiten. Genieten van een uitstekende keuken in verschillende stijlen en smaken. Van dineren aan lange tafels tot heerlijk Italiaans dinerbuffet met pizza-slices uit de houtgestookte oven en stoere buiten BBQ. Onze speciaal ontworpen warme en comfortabele tenten zijn voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen. Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen tot 700 personen. Sfeervol en ongedwongen genieten in de natuur.

  Professioneel maatwerk en gastvrij

  Onze natuurlijke locatie is altijd exclusief voor uw gasten. U bent verzekerd van professioneel maatwerk gebaseerd op uw wensen en doelstellingen. Gastvrij en tot in de puntjes geslaagd. We beschikken over jarenlange professionele ervaring en een uitgebreid netwerk op het gebied van inspirerende breaks en outdoor groepsactiviteiten, entertainment, teambuilding en workshops. Maar u kunt uw programma uiteraard ook volledig zelf invullen met uw eigen ideeën en contacten. Wij denken graag mee om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijke beleving. Uitstekend bereikbaar midden in het land en gratis parkeren Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.

  Wilt u meer weten?

  U bent van harte welkom om onze locatie in het bos te bezoeken en de sfeer te proeven. We kijken met veel plezier uit naar uw komst. Bel of mail ons voor suggesties, offerte of bezichtig van de locatie (035) 5242 772. 

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hoge Vuurseweg 11
  3749 AB Lage Vuursche
  Google Maps