Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

Café 't Puntje

Koninginnelaan 123a, Soest
70 personen

U kunt het feest aanpassen aan uw budget door wel of geen sterke drank te schenken. Zelf voor hapjes te zorgen. Er kan tot een vooraf afgesproken tijd betaald worden door de gastvrouw/heer daarna voor de gast zelf. Of een vooraf afgesproken budget als dat op is betaald de gast zelf zijn drank. Of d.m.v. munten van te voren te kopen en deze uit te delen aan de gasten.

Er is een muziekcomputer met muziek van de jaren ’60 tot heden. Als u aan ons doorgeeft wat voor muziek u wilt horen draaien wij dat. Wij berekenen geen zaalhuur, alleen werkelijke kosten. De minimale uitgave voor een besloten feest is € 300 (dat is tevens de borg).

Je kan kiezen om per persoon 1 bedrag te betalen.Standaard arrangement van 4 uur: Bier, fris, wijn, thee en koffie € 20 ieder volgend uur € 5 Je kan ervoor kiezen om per drankje te betalen. Bier, fris, wijn, binnenlands ged. en koffie € 1,60 per stuk.

Hapjes

Voor bittergarnituur vragen wij € 2 per persoon. Luxe hapjes € 4 per persoon. Als je het feest, borrel, receptie of bijeenkomst in café ‘t Puntje geeft wordt dat aan uw wensen aangepast. Tijden, muziek (je mag zelf muziek meenemen op cd’s i-pod, computer of dj), hapjes, versieren, thema. Alles is bij ons bespreekbaar. 7 dagen per week.

Kenmerken

Catering in overleg
Tuin
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 6 22344618

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Koninginnelaan 123a
3762 DC Soest
Google Maps
Website