Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Flevonice

  Strandgaperweg 20, Biddinghuizen
  Opslaan
  10000 personen

  FLEVONICE in Biddinghuizen: Unieke buitenlocatie centraal gelegen in Nederland

  Zoekt u een originele locatie voor uw event, personeelsfeest of meeting? Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken: Flevonice biedt namelijk de unieke Business, Sports & Fun beleving op een inspirerende locatie midden in Nederland. Ervaar de zeldzame combinatie van outdoor en comfortabele accommodatie met een zakelijke uitstraling!

  Personeelsfeesten, familiedagen en klantevents van 50 tot 500 personen

  Flevonice is een magneet voor sportieve levensgenieters en young creatives met uitdagende, inspirerende en verrassende Sports & Fun activiteiten. Een exclusieve Obstacle Run of Zomer Challenge compleet met BBQ en regionale specialiteiten. De multifunctionele accommodatie (binnen en buiten) biedt mogelijkheden voor formele en informele settings, voorzien van moderne AV-middelen en toebehoren. Onze medewerkers denken graag mee om van uw bijeenkomst een onvergetelijke herinnering te maken.

  Events en festivals exclusief van 500 tot 10.000 personen.

  Flevonice is een ruim opgezette Business, Sports & Funpark. Ruim 53 hectare aan evenementterrein, opgedeeld in  verschillende activiteitenterreinen, een centraal luxe paviljoen, horecapleinen en een parkeerterrein geschikt voor ruim 2000 parkeerplaatsen. Er ligt ruim 5-kilometer aan asfaltbanen die het hele jaar door te gebruiken zijn voor sport- en automotive evenementen. Een zwemvijver van 4,3 hectare incl. wakeboardbaan. Samen met het permante 9-kilometer lange Obstacle Run parcours en de andere playgrounds is het een unieke eventlocatie. Een magneet voor Young Creatives en Sportieve Levensgenieters. De Beats Lounge aan het eigen Flevomeer (4,3 hectare zwemvijver incl. wakeboardbaan) ademt een echte festivalsfeer. In de winter ligt er een 3-kilometer lange schaatsbaan in de natuur die uniek in de wereld is!

  Vergaderingen, trainingen en workshops van 6 tot 500 personen met originele activiteiten

  Met een meeting bij Flevonice maakt u een sportieve statement. Uw zakelijke bijeenkomst is echt compleet met originele break-out activiteiten: Drift karten, Obstacle run en overige funsports. De comfortabele lobby, bar en restaurant, vergaderruimte en een grote presentatieruimte met AV-middelen zijn uiteraard beschikbaar.  Een kick-off met de marketing & salesafdeling in de Beats Lounge aan het water compleet met BBQ geeft je sales een echte boost. Inspireren, uitdagen en verrassen doe je bij Flevonice.

  Contact

  Een bijzonder event is maatwerk wij denken graag met u mee! Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een op maat verzorgde event, personeelsfeest of meeting. Wij delen graag de cases om u te inspireren voor uw event.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandgaperweg 20
  8256 PZ Biddinghuizen
  Google Maps