Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Dorhout Mees

  Strandgaperweg 30, Biddinghuizen
  Opslaan
  1000 personen

  Dorhout Mees – een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

  Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek!

  INSPANNING EN ONTSPANNING

  Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 900 personen. Zo maakt Dorhout Mees een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes! Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

  GOLF

  Golf is in de loop der jaren een steeds belangrijkere activiteit van Dorhout Mees geworden. Wat dacht je van de fraai uitgebreide 36 holes A-status lussencourse voor spelers in het bezit van GVB? De 9 holes Oranje baan voor spelers met baanpermissie? En de 18 holes Pitch and Put Par3 baan? Al deze banen maken golfcentrum Dorhout Mees voor elk type golfer een droom. Iedereen is welkom! Op de overdekte driving range staan gediplomeerde instructeurs en golfprofessionals van Dorhout Mees klaar om je bij de activiteiten te begeleiden.

  SCHIETEN

  Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Zo geniet je het meest van alle facetten van de schietsport. Bij Dorhout Mees kun je kogelschieten, boogschieten en kleiduivenschieten.

  ADVENTURE

  Adventure ten overvloede. Leef je uit op het quad parcours, test uw vermogen tot teamwork op hindernisbanen of ga abseilen en toggelen van de hoge toren. Kortom, doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep! Verbeter de onderlinge communicatie en versterk het wij-gevoel!

  DORHOUT MEES IS ZO DIVERS

  Al deze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis bij Dorhout Mees, de ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’. Voor volledige informatie kun je terecht bij:

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandgaperweg 30
  8256 PZ Biddinghuizen
  Google Maps