Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Fort Altena

  Tol 8a, Werkendam
  Opslaan
  1000 personen

  Pal aan de A27, een grote plenaire ruimte, zeer veel subzalen, een royaal terras en oneindige mogelijkheden op het glooiende buitenterrein voor teambuilding activiteiten. De locatie, welke al vele jaren bestaat, heeft inmiddels een grote metamorfose doorgemaakt en is nu uitermate geschikt voor allerlei soorten events. Fort Altena heeft álles in huis om van jouw event een succes te maken. 

  De perfect locatie voor je congres

  Voor grotere plenaire sessies is Loods K uitermate geschikt voor elk congres of ander event. De hoge ramen tot aan de grond verbinden Loods K met een groot buitenterras. Hier kun na afloop van je event in de buitenlucht genieten van een afsluitende borrel en een hapje.

  Veel subzalen

  De 2 kazernes op het terrein en het Torenfort bieden ruimte voor minstens 14 subruimtes! Tevens is er de mogelijkheid om het omliggende landschap inclusief bunkers te betrekken. Dit sluit perfect aan op de laatste vergadertrend: ’Vergaderen met uitzicht, in de frisse lucht & natuur’.  

  Outdoor activiteiten

  Het natuurlijke landschap rondom het fort is bij uitstek de plek voor spectaculaire teambuilding activiteiten. Glooiende grasvelden, grote waterpartijen en spannende bunkers voor bijvoorbeeld underground escape rooms zijn beschikbaar voor de zakelijke markt voor groepen van 25 tot 1000 personen. 

  Lokale catering kan niet ontbreken

  Eten en drinken zijn uiteraard niet onbelangrijk tijdens een event. 'Vanuit onze compleet uitgeruste keuken verzorgen onze koks heerlijke gezonde & vernieuwende catering, uiteraard allemaal afkomstig van onze lokale helden uit de omgeving', vertellen Brian Schoonderbeek en Alex Bontenbal trots. 'Want ook bij Fort Altena vinden we meaningfull business voor onze omgeving belangrijk. Van een foodtruckfestival, een BBQ met stoere koks, lunches, uitgebreide borrels tot uitgeserveerde diners, niets is ons te gek. En hoe leuk is het dat het beste worstenbroodje van 2018 bij de lokale bakker bij ons om de hoek vandaan komt!' 

  Contact

  Heb je vragen of opmerkingen? Wil je informatie? Neem contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Tol 8a
  4251 PX Werkendam
  Google Maps