Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Slot Loevestein

  Loevestein 1, Poederoijen
  Opslaan
  200 personen

  Op Slot Loevestein vergader je als je even wilt ontsnappen uit de drukte. Als je een congres organiseert waar iedereen nog jaren over na praat, of als je een locatie zoekt die als prachtige entourage kan dienen voor jouw productpresentatie. Wat dacht je van een stoere locatie voor je teambuildingsactiviteit? Of de natuurlijke omgeving om je te laten inspireren voor een nieuw businessconcept?

  Door de centrale ligging is Slot Loevestein vanuit alle verschillende windstreken goed te bereiken.

  "Ontspannen & Vermaak" of "Actief & Avontuurlijk"

  Slot Loevestein als ambiance voor je zakelijke bijeenkomst. Hier vindt je inspiratie en concentratie in een ideale setting. Combineer de bijeenkomst met een unieke Loevestein activiteit om je bijeenkomst tot een onvergetelijk succes te maken. Dit is slecht een voorbeeld, we kunnen jouw zakelijke evenement helemaal naar je wensen aanpassen.

  • 10:00 uur - Start bijeenkomst. Onbeperkt koffie/thee, water, mintjes en kasteelkoek
  • 12:30 uur - Lunch “Boekenkist”
  • 13:30 uur - Vervolg bijeenkomst
  • 15:00 uur - Pauze met glas biologische fruitsap en Brabants worstenbroodje
  • 15:30 uur - Activiteit
  • 17:00 uur - Afsluitende borrel met warme hapjes en tafelgarnituur

  Activiteit

  Ontspannen & Vermaak | Kies je voor de historische rondleiding onder leiding van onze professionele gids? Speel je onze pubquiz? Of kruip je in de huid van vrijheidsstrijders, (goed) gelovigen en vechtjassen tijdens de real life game “Loevestein bezet”? Als afsluiting van deze ontspannen en geslaagde dag staat er een borrel met lekkere hapjes voor je klaar om het één en ander nog eens na te bespreken.

  Actief & Avontuur | Dan is het tijd om de degens te kruisen tijdens een workshop schermen. Of houdt je toch één oog op je doel gericht tijdens een leerzame workshop boogschieten? Eén ding is zeker: plezier gegarandeerd. Als afsluiting van deze avontuurlijke en geslaagde dag staat er een borrel met lekkere hapjes voor je klaar om nog eens na te bespreken wie nu als beste voor de dag kwam op het strijdtoneel.

  Tip: Maak de dag compleet met een diner Maak de dag compleet en sluit af met een maaltijd, Slot Loevestein biedt je een breed scala aan opties. Van een culinair 3-gangen diner tot een informeel walking diner, en van een ontspannen barbecue tot een uitgebreid dinerbuffet. Dit alles onder het genot van biologische streekproducten; van ons eigen Blonde Dirc bier tot wildernis-vlees uit het Munnikenland.

  Kun je niet wachten om jouw zakelijke evenement op Slot Loevestein te organiseren? Neem dan snel contact op met ons sales team.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Loevestein 1
  5307 TG Poederoijen
  Google Maps