Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Fort bij Vechten

  Marsdijk 2, Bunnik
  Opslaan
  5000 personen

  Fort bij Vechten in Bunnik behoort tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is een unieke vergader- en feestlocatie. Welkom bij Fort bij Vechten! Het fort is gebouwd in 1867 en is 17 hectare groot, kent 32 grondgedekte gebouwen en is weelderig begroeid. Ruimte genoeg voor allerlei binnen- en buitenactiviteiten in een bijzondere entourage. Groen, robuust, rustiek en informeel en toch centraal gelegen in Nederland op 5 minuten rijden van het knooppunt A2 en A27.

  Ideaal voor een 'heidag', bijzondere productpresentatie, personeelsfeest of -uitje. U bent welkom bij ons met groepen van 15 tot 5.000 personen. Fort Vechten is te boeken van maandag tot en met zondag. Een combinatie met een bezoek aan ons nieuwe Waterliniemuseum is de moeite waard! In Waterliniemuseum Fort bij Vechten ontdek je van alles over de verdediging van Nederland door de inzet van water. Mensen uit verschillende tijden nemen je mee in hun belevenissen en als de maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in stelling wordt gebracht, kun je zelf ervaren hoe de linie werkt!

  Vanaf begin oktober 2015 hebben wij ons zakelijke aanbod kunnen uitbreiden. In ons nieuwe museumpaviljoen is er een prachtig auditorium gebouwd voor plenaire bijeenkomsten met een capaciteit van 165 personen. 

  Contact

  U bent van harte welkom voor een bezichtiging! Vul uw wensen in via het informatieformulier of stuur een e-mail en wij nemen contact met u op.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Marsdijk 2
  3981 HE Bunnik
  Google Maps