Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Down Under

  Ravensewetering 1, Nieuwegein
  Opslaan
  1200 personen

  Een feest op een unieke locatie aan het water in Midden-Nederland? In combinatie met een heerlijk diner of feestelijke barbecue? Down Under heeft alles in huis om uw feest perfect te verzorgen en u en uw gasten een avond te bezorgen waar nog lang over wordt nagepraat!

  Sfeer, entertainment en culinaire beleving leiden tot een onvergetelijk feest. Ons salesteam neemt u alle zorg uit handen; van offerte tot uitvoering, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

  Actief, origineel en gezellig vrijgezellenfeest?

  Mag jij het vrijgezellenfeest voor jouw vriend, vriendin, broer of zwager organiseren? En ben je op zoek naar een locatie waar je een leuke activiteit kunt doen en lekker kan eten en drinken? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres!

  Mogelijkheden

  Down Under biedt verschillende mogelijkheden: je kunt zelf kiezen voor een activiteit, bijvoorbeeld wakeboarden, wavesurfen of paintballen en dit vervolgens aanvullen met eten en drinken. Uiteraard wordt de vrijgezel op een grappige manier in het zonnetje gezet! Je kunt ook kiezen voor een kant en klaar arrangement, bijvoorbeeld het Down Under waterski-arrangement. Je betaalt €42,50 p.p., hierbij zijn 1 uur waterskiën, inclusief huur van een wetsuit, en een complete barbecue inbegrepen! Dit arrangement bieden we aan vanaf 15 personen.

  Stappen in Brothers Festival Dome

  De leukste discotheek van Midden-Nederland zit bij Down Under om de hoek, dus je actieve dag afsluiten met een avondje stappen bij Brothers kan ook! Down Under heeft twee leuke arrangementen: "Surf & Part" en "Feest & Voetgolf".

  Met overnachting?

  Wil je er een vrijgezellenweekend van maken? Op een paar kilometer afstand van Down Under vind je de gezellige Camping de Boomgaard. Een leuke, betaalbare camping in Bunnik. Het is gemakkelijk bereikbaar, je kunt er fietsen huren en je bent dichtbij Down Under en de stad Utrecht. Perfect voor een vrijgezellenweekend dus! Je kunt rechtstreeks bij de camping reserveren: Camping de Boomgaard (030 656 38 96).

  Actief kinderfeestje

  Bent u op zoek naar een sportieve en actieve invulling van een kinderfeestje? Een feestje waar iedereen nog lang over na zal praten? Dat vindt u bij Down Under!

  Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunt u bodyboarden, tuben, wakeboarden of een feestje geven op het strand. Uiteraard kunnen alle activiteiten worden gecombineerd met taart, een snack of een kindermenu. U hoeft niets te doen, geen rommel thuis en de kids hebben de dag van hun leven!

  De mogelijkheden zijn divers, daarom hebben we verschillende kinderarrangementen. Arrangementen zijn bedoeld voor zes t/m zestien personen met een maximumleeftijd van 13 jaar.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ravensewetering 1
  3439 ZZ Nieuwegein
  Google Maps