Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Forteiland Pampus

    Weesperstraat 46, Muiden
    Opslaan
    1200 personen

    Natuur, historie en avontuur. Beleef het ultieme event op Forteiland Pampus, een onbewoond eiland midden in de Randstad. Eiland exclusief te huur... Verwelkom je gasten op een eigen eiland. Een droom? Wij maken het mogelijk! Vaar weg uit de drukte van de Randstad en overrompel je gasten met strak opgedekte tafels in de ruige droge fortgracht, spectaculaire activiteiten of een culinaire ontdekkingstocht door de mysterieuze kamers en gangen van het fort. Of sluit een middag vergaderen af met een barbecue op mooist gelegen terras van Nederland. Met als dessert de spectaculaire kleuren van de zon die langzaam verdwijnt achter de skyline van Amsterdam.

    Teambuilding

    Het labyrint van gangen en fortkamers, de groene velden en het omringende water bieden een grandioos speelveld voor teambuilding. Kies voor één van onze bewezen succesformules als "Escape From Pampus" of "Slag om Pampus". Of ga de strijd met elkaar aan op het water tijdens een zeilwedstrijd of speedbotenrally. Liever een activiteitenprogramma op maat? Vertel ons je wensen en wij doen een voorstel dat past bij de groep collega’s of relaties waarvoor jij een bijzondere dag organiseert.

    Culinair

    Dagelijks varen wij mooie ingrediënten van kleine, lokale producenten naar het eiland waar onze chefkok ze in onze eilandkeuken omtovert tot smaakvolle, stoere gerechten. Een culinaire avond op een verlaten eiland is bijzonder; Kies voor een uitbundig festival vol food stands, kampvuren, priklichten en optredens. Of laat je gasten tijdens een culinaire ontdekkingstocht verrassen door onze koks die in de robuuste kamers van het fort live staan te koken. De tuin van de fortwachterswoning biedt een prachtige groene setting voor een intiem diner en de terrassen aan het water zijn natuurlijk dé place to be voor een stoere barbecue met waanzinnig uitzicht.

    Presentaties

    Verwacht op Pampus geen strak, hightech conferentie centrum. Maar wel een eiland vol robuuste, kale ruimtes die wij keer op keer omtoveren tot inspirerende vergaderruimtes. Plenaire presentaties in theateropstelling zijn mogelijk tot 250 personen en met 80 fortkamers in verschillende maten is er aan break-out rooms geen gebrek. En wist je dat het eiland meerdere keren het toneel is geweest van spectaculaire productlanceringen? Een entree per watervliegtuig, helikopter of speedboot is toch écht even iets anders…

    Overnachten

    Slaapfaciliteiten zijn er niet op het eiland. Tenzij… we ze in laten varen! Van slaapschepen met box-spring bedden en wakker worden onder een warme douche tot een frisse ochtendduik in het IJmeer na een nacht bivakkeren onder de sterrenhemel. Voor bijzondere aanvragen maken we graag een uitzondering en is Pampus even een nachtje niet onbewoond.

    Over Pampus

    400 jaar historie, natuur en avontuur komen samen op deze UNESCO-locatie met culturele ANBI status. In 1986 werd Forteiland Pampus van de ondergang gered door 7 Muiders, de Pampus Pioniers. Zij kochten het eiland van de overheid en brachten het onder in een stichting. Vandaag de dag is het doel van Stichting Forteiland Pampus nog steeds het behoud van het eiland en het openstellen ervan voor het publiek. Een secondair doel is het eiland, dat niet is aangesloten op nutsvoorzieningen zoals elektriciteit en water, binnen enkele jaren te verduurzamen en volledig zelfvoorzienend te krijgen. Met het organiseren van jouw evenement op Pampus help je de stichting met het realiseren van deze doelen.

    Contact

    Wilt u meer informatie ontvangen over Pampus Events? Neem dan contact op per telefoon of per e-mail. 

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Terras
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven
    Bereikbaar per boot

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Weesperstraat 46
    1398 XZ Muiden
    Google Maps