Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Golfbaan Spaarnwoude

  Het Hoge Land 2, Velsen-Zuid
  Opslaan
  500 personen

  Zalen

  De Hooizolder is bij uitstek geschikt voor een vergadering, lezing of seminar. Een rustige plek met uitzicht over de golfbaan en voorzien van audiovisuele apparatuur, airco en flip-over. Deze ruimte is te reserveren tot ca. 16 deelnemers en er zijn diverse opstellingen mogelijk.

  De Waterkant biedt dankzij het aangrenzende terras een ideale mogelijkheid voor een presentatie waarbij binnen en buiten in elkaar over kunnen vloeien. Deze ruimte heeft een prachtig uitzicht over de golfbaan en het water. De waterkant heeft een eigen ingang, bar en terras. Door zijn afmeting is deze zaal zeer geschikt voor feesten, dinners, (bedrijfs)golfdagen of andere gelegenheden. Deze zaal ligt gescheiden van de brasserie, waardoor u altijd met uw eigen gezelschap bij elkaar bent. Deze ruimte is te reserveren tot max. 100 deelnemers en er zijn veel opstellingen mogelijk.

  ’t Buitenhuys is de nieuwste aanwinst op het aanbod van vergaderzalen. ’t Buitenhuys is geweldig gelegen aan de green van de 18e hole. Het is de voormalige dagloner en verbouwd tot een gemoedelijk vertrek waar u in alle rust kunt vergaderen of brainstormen. De ruimte is van alle gemakken voorzien zoals Wifi, audiovisuele apparatuur, flip-over, een keuken, toilet, koffiezetapparaat en koelkast en is te reserveren tot max. 22 deelnemers. Er staat 1 lange vergadertafel.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Het Hoge Land 2
  1981 LT Velsen-Zuid
  Google Maps