Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Villa Westend

  Westlaan 41, Spaarnwoude
  Opslaan
  2500 personen

  VILLA WESTEND in Spaarnwoude heeft uitstekende faciliteiten voor het houden van bedrijfsevenementen voor grote en kleinere groepen.

  Villa Westend ligt tussen Haarlem en Spaarnwoude aan de rand van een groot recreatiegebied. Met een groot privéstrand voor de deur zijn wij geschikt voor verschillende feesten en evenementen buiten zowel groot als klein. Naast het strand bieden wij nog verschillende ruimtes binnen voor diverse evenementen. 

  BAR

  In een ongedwongen sfeer een borreltje met elkaar drinken in onze bar? Dit is mogelijk tot maximaal 40 personen. U kunt onze bar gebruiken voor bijvoorbeeld verjaardagen, voordat u aan tafel gaat, of voor een zakelijke borrel. Wilt u gebruik maken van onze bar inclusief eten? Dan kunt u kiezen voor een buffet tot maximaal 20 personen of u kunt kiezen voor een walking dinner tot maximaal 40 personen. Wilt u gebruik maken van onze bar in de zomer? Dan heeft u een groot stuk privéterras met strand erbij. 

  ZAAL NOORD

  Zaal noord is onze kleinste zaal. Deze zaal is geschikt voor een capaciteit van maximaal 40 personen, zowel zittend als staand. U kunt deze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld een vergadering, high tea, diner, borrel etc. 

  ZAAL ZUID

  Zaal zuid is onze grotere zaal en is geschikt voor een capaciteit tot maximaal 60 personen zittend, en 100 personen staand. Natuurlijk kunt u zaal noord en zuid ook samen gebruiken als één grote ruimte. Zaal zuid beschikt tevens over een eigen bar, dus uitstekend geschikt voor feesten. Wanneer u van deze zaal gebruik wilt maken voor diner kunnen wij dit op verschillende manieren voor u invullen. Dit kan in de vorm van private dining aan tafel, een walking dinner met kleine gerechtjes, of met één van onze buffetten. Deze zaal is ook geschikt voor vergaderingen een high tea, verjaardag etc. 

  GROTE ZAAL

  De grote zaal is een combinatie van Noord + Zuid + eventueel Bar. Hier kunnen maximaal 500 man in tijdens een feestavond en 200 man in een theater opstelling. 

  CONTACT

  Nieuwsgierig? Graag maken we een persoonlijke afspraak om onze locatie te bezichtigen. Ook is het mogelijk om onze locatie exclusief af te huren. Informeren hiernaar kan telefonisch tijdens kantooruren.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Westlaan 41
  1991 AL Spaarnwoude
  Google Maps