Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Grand Café Restaurant 1e Klas

  Stationsplein 15, Amsterdam
  Opslaan
  250 personen

  Grand Café Restaurant 1e Klas is een authentieke, monumentale meeting & events locatie op het centraal station in Amsterdam.

  Welkom op de pagina van Nederlands best bereikbare horeca, vergader- en evenementen locatie!

  Bij Grand Café Restaurant 1e Klas, de verborgen parel van Amsterdam, kunt u op een unieke manier uw evenement ervaren, want het restaurant bevindt zich op perron 2B op het Centraal Station van Amsterdam. De authentieke locatie heeft naast een uitstekend restaurant ook twee privé ruimtes beschikbaar: De 1e Klas Wachtkamer en de 4 Seizoenen Wachtkamer.

  • Best bereikbare horeca, vergader- en evenementen locatie
  • Monumentaal en authentieke horeca, vergader- en evenementen locatie
  • Nauwe samenwerking met toeristische partners in Amsterdam

  Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn. Een plek vol inspiratie en authenticiteit! Een plek waar evenementen direct een tweede dimensie krijgen. Nederlands best bereikbare eventlocatie is uitermate geschikt voor (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, workshops, borrels en (huwelijks)feesten maar ook voor stijlvolle, grotere diner tot zo'n 250 personen. Liever iets meer privacy? Dan kunt u een wachtruimte afhuren.

  Daarnaast verzorgen we graag uw dagje uit in Amsterdam. Wij werken nauw samen met verschillende partners om uw dag compleet te verzorgen.

  In 1e Klas waan je nog in de tijd van eind 19e eeuw en heeft als eye catcher prachtige ornamenten, muurschilderingen, houtenlambriseringen en een imposante Victoriaanse bar. Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het Centraal Station in Amsterdam en nog steeds is er veel van zijn architectuur over. Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk. We zijn er trots op dat in ons restaurant nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is.

  De Engelse kwaliteitskrant The Guardian plaatste 1e Klas op nummer 1 als beste stationsrestaurant van Europa!

  Nieuwsgierig geworden? Of u nu alleen even een snel een kopje koffie wilt drinken, met een aantal vrienden een heerlijke lunch wilt nuttigen of juist een groot bedrijfsfeest wilt geven; het team van restaurant 1e Klas in Amsterdam staat graag voor u klaar!

  Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen en dan neemt het team van 1e Klas zo snel mogelijk contact met u op!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 20 625 0131

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Stationsplein 15
  1012 AB Amsterdam
  Google Maps