Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Herenboerderij de Hucht

  Stationsstraat 24, Elst
  Opslaan
  1000 personen

  Een bijzondere dag verdient een bijzondere locatie..... Herenboerderij De Hucht te Elst.

  Allereerst van harte geluk gewenst met uw prachtige voornemen! De mooiste dag van je leven. Dat is feest, plezier en ontspanning. Lachen met elkaar, genieten van lekkere hapjes en drankjes met familie en vrienden. Een onvergetelijke dag als een droom die uitkomt, waar u en uw gasten nog jaren met veel plezier aan zullen terugdenken.

  Elkaar het ja-woord geven is een zeer belangrijke stap en daarom wilt u alles piekfijn laten verlopen. Dit betekent dat u op de dag zelf de zekerheid heeft dat er helemaal niets verkeerd kan gaan en dat alles tot in het kleinste detail geregeld is. Kortom volop genieten van elk moment, zonder zorgen. Wij adviseren u graag bij het indelen van uw speciale dag en het samenstellen van een programma; sluitend en vloeiend zonder te hoeven haasten. En wat is nou makkelijker dan de hele dag onder één dak gehouden kan worden. Bij Herenboerderij De Hucht is dat mogelijk. Door onze verschillende zalen met verschillende afmetingen en sferen, kunt u bij ons alles vieren. Een heerlijk 3, 4 of 5 gangen diner, een intieme receptie en als afsluiting een uitbundige feestavond. Dit is maar één van de voorbeelden.

  Verder heeft ons geleerd dat niets zo prettig is als het van te voren afspreken van een totaalprijs. Vul het aanvraagformulier in en wij maken een offerte voor u op maat.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stationsstraat 24
  6662 BB Elst
  Google Maps